Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за избор на ендуро мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за избор на ендуро мотор

Здравейте,

Първоначално твърдо бях решил да взема ХТ660, гледах два мотора сравнително нови - 2009 година, много запазени, харесаха ми и като поведение на пътя и като мощност. Но точно преди да извадя парите започнах да се чудя това ли наистина е моя мотор. За това искам да чуя вашите мнения и препоръки, за да преценя още малко нещата, после да не ме е яд. Изчетох доста теми и ми стана още по-голяма каша в главата. Та по същество, мотора ще се кара както по асфалт, така и в балкана, като първоначално мислех че ще е за по-леки маршрути, за това се бях спрял и на ХТ-то, но няма да се размина само с леките и оттам дойде и дилемата. Има ли такова животно което да го карам с по 130-140 км/ч по асфалта и в същото време да е леко и удобно и за по-хард трасета в балкана, като стръмни изкачвания по тесни каменисти пътеки. По асфалт повече от 100-150км като разстояние в едната посока няма да се кара, както и няма да се правят екстремни скокове по горите, по-скоро за достигане на трудно достъпни места. Последното е обслужването, да е здрав и лесен и евтин за обслужване, смяната на масло и филтри да не е на моточасове, а на километри, примерно нещо от сорта на 3000км, разхода също да е възможно по-нисък, до към 5на100, ХТ-то от тези гледни точки беше супер, но ще ми дойде тежичък май. Та някакви насоки за такъв мотор ако въобще съществува, цената да е до към 6000лв., по възможност по-нов, след 2005г. примерно. Това което гледах повърхностно е DR-Z 400, но вие ще кажете по-добре.

Благодаря предварително.

От: Мнение за избор на ендуро мотор

XR650R
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

DRZ-то е супер за гората, но пък по шосето мен лично ме е грех да го карам с повече от 60 км/ч.
      Отделно, че гумите подходящи за оффроуд ясвалта много бърцо ги яде, а пък с таралежки по мокър асвалт си е наказание. И обратното - ако го обуеш със шосеини гуми закъсваш в първата кал защото грайфера се запълва но не може да се самопочисти. Бюджета не е малък, може да помислиш за два мотора, за този който ще караш повече отделяш по голямата част

Коментар

Благодаря ви много.
        Ще прегледам по-подробно Хондата, лошото е че виждам само 2 такива обяви.
        Отностно 2та мотора и аз се бех замислил за това, но в крайна сметка май реших да взема два сета капли - едни с гуми супермото и едни с таралежки.

Коментар

Не гледай повърхностно на дрз. Със втори комплект капли от супермото ще имаш перфектния боец за пътя и за извън него. Ако вземеш качвай снимки да му се радваме. Вчера в регион Пловдив видях един жълт сузук,който изглеждаше добре.
          Последно редактирано от evelin d; 03-03-16, 19:09. Причина: Поправка на правописна грешка.

Коментар

Мерси братле, Пловдивския и аз веднага го харесах, като качиха обявата. Другата седмица ако има някой по-хубав ден, ще отида да го видя.

Коментар

КТМ 640 Adventure

Коментар

Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
                КТМ 640 Adventure
                С този голям резервоар е само за каменисти пътеки в балкана.
                В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X