Здравеите продадох си xr400 . Решил съм да взимам нещо с което да обиколя България с жената 130кг общо. Нямам опит с други мотори освен xr Четох за в стром, транс алп, бмв ф, пегасо и тн.. В краина сметка се спрях на xtz 750 струва ми се наи подходящ за пресечени местности и дълъг път бюджета е около 3000-4000. Мога ли да разчитам на 20+ годишен мотор ако преди това съм го оставил на някои да го подготви -реглаж на клапани, карбуратори масла и тн... Кажете някои около Ст. Загора на когото мога да го оставя че ме е страх от сервизи. Да търся ли друго и да взимам ли изобщо жената е наи важния въпрос? Кои модели са наи подходящи
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ендуро за туризъм
Свий
X
-
От: ендуро за туризъм
Супер Тенерето е хубав мотор , но се съмнявам , че ще намериш нещо читаво. Подготовката на такъв мотор не се свежда само до карбуратори и масла , ще излязат още много неща като лагери , дискове , линкове , семеринги , акумулатор , ..... От моторите които си изброил , си пропуснал ДР800 , изпадат много добри и за по-малко пари , и е по-добрият избор за пресечена местност.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
От: ендуро за туризъм
Аз съм от София , Иван е от Варна , може да ти помогне и pe6o74 който е от Карлово. Но според мен е по-важно при покупката да има някой с теб , защото при 20+годишен мотор може да има много скрити изненади.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар