Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи мотор за разходки из гората.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първи мотор за разходки из гората.

Здравейте! Аз съм Мирослав, на 17 години съм, около 1,85 съм висок, тежа около 75-80 килограма. Мисля че това са ми габаритите, а сега по темата. Значи от горе-долу 4 месеца се любувам на офроуд спортовете. Главно ме влекат ендуро-тата, съответно кросовете, АТВ-тата и един вид мотори, може би неприсъщ за гората, това са СОЦ моторите.
    Това е всичко, а сега можем да пристъпим напред. Имам голямо желание да си взема мотор за малко по-кални пътища, но някак бюджета, който е от порядъка на 300-400 най-много 500, не ми стига.
    Поради тази причина искам съвет от вас. Мисля че няма значение какъв е мотора, само да става за гора и да не ми гори ~8:100. Благодаря предварително!

От: Първи мотор за разходки из гората.

Такова животно каквото търсиш , няма. Бензина при каране в гората е най.малкият разход по един мотор. Решението е да намериш някое дърто МЗ , да изрежеш всичко ненужно по него , да подмениш малко по малко някои неща като степенки , кормило , калник , ...... и да го подкараш. Другият вариант е да вземеш някое 2-тактово италианско ендуро , и да го приведеш в движение.
    В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

От: Първи мотор за разходки из гората.

Балканче или ИЖ Планета. Последният е едно от най-популярните "ендура" в пълния смисъл на думата у нас и в Русия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X