Здравейте! Аз съм Мирослав, на 17 години съм, около 1,85 съм висок, тежа около 75-80 килограма. Мисля че това са ми габаритите, а сега по темата. Значи от горе-долу 4 месеца се любувам на офроуд спортовете. Главно ме влекат ендуро-тата, съответно кросовете, АТВ-тата и един вид мотори, може би неприсъщ за гората, това са СОЦ моторите.
Това е всичко, а сега можем да пристъпим напред. Имам голямо желание да си взема мотор за малко по-кални пътища, но някак бюджета, който е от порядъка на 300-400 най-много 500, не ми стига.
Поради тази причина искам съвет от вас. Мисля че няма значение какъв е мотора, само да става за гора и да не ми гори ~8:100. Благодаря предварително!
Това е всичко, а сега можем да пристъпим напред. Имам голямо желание да си взема мотор за малко по-кални пътища, но някак бюджета, който е от порядъка на 300-400 най-много 500, не ми стига.
Поради тази причина искам съвет от вас. Мисля че няма значение какъв е мотора, само да става за гора и да не ми гори ~8:100. Благодаря предварително!
Коментар