Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на мотор

Здравейте! Аз съм момче на 14 години около 1,75 висок (ако има значение).Та от известно време започнах да се интересувам от ендуро или въобще от offroad каране.Въпроса ми е дали да си взема 50 кубиково ендуро или 125 4т.Единствиният мотор който съм се опитвал да карам е мотора на баща ми(Honda XR 600r) и се получи донякъде.

От: Избор на мотор

50 или 125 (най много) ще са ти по мярка. Щом баща ти е моторист, съм сигурен че ще може да те насочи.

Коментар

Синът ми е на 12 и кара 85-ца Кавазаки. Като стане на 14 ще сменя гумите от малка на голяма база. Но за тебе предполагам е по-добре да си на някое по-кротко 125 (кмх125 например е двутактник, но кротък).
      И си намери читав учител.

Коментар

Значи момче и аз съм като теб, малко по-голям но все пак. Така, не знам с какъв бюджет разполагаш, но все пак бих ти предложил Suzuki DR125. Вярноq че в началото може да тr е малко серт, но най-много до 1 месец ще му свикнеш. Това е всичко, ако има нещо обади се.

Коментар

Първоначално публикуван от KonstantinT Преглед на мнение
          Здравейте! Аз съм момче на 14 години около 1,75 висок (ако има значение).Та от известно време започнах да се интересувам от ендуро или въобще от offroad каране.Въпроса ми е дали да си взема 50 кубиково ендуро или 125 4т.Единствиният мотор който съм се опитвал да карам е мотора на баща ми(Honda XR 600r) и се получи донякъде.
          Адмирации за начина на писане (правилен е!). Това е рядкост за съжаление.
          Щом си пробвал да караш на баща ти мотора може направо да пробваш 125-ца (даже дали не и 2т.).
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

И аз си мислех за 85-ца,но идеята угасна бързо.А за учител ще фана баща ми.

Коментар

Много благодаря на всички!Пожелавам Ви успешен и безавариен нов сезон!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X