Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за стари мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнение за стари мотори

Не, че съм ги забравил, но прсто не ми допада на външен вид ИЖ. Единственото, което ми харесва е ИЖ Юпитер 5, a такъв в добро състояние и външен вид не видях по сайтовете (с изключение на 2 с цена 2000лв)

Коментар

Първоначално публикуван от tisho-samokov
      MZ 150 е най здраво, от всички, които си написал.Имал съм почти от всички преди 15-20 г.Така че си намери едно мз и си свиркаи.
      Аз също бих ти препоръчал ЕТЗ 150, но причината е една - съединителят му не е като на другите ЕТЗ. Съединителят му е монтиран на първичния вал на скоростите. На ЕТЗ 250,251, на МЗ ЕС 175/250 съединителя се намира на коляновия вал и се зацепва на вала чрез касета с конус, проблема идва когато феродовите дискове се износят и касетата превърти. Тогава се налага освен дисковете да се сменя и касетата, но в повечето случаи собствениците решават, че ще заварят касетата за вала и продават мотора така. Поне при мен се получи това което казвам ....иначе ако намериш стар едноцилиндров ИЖ и го купиш няма да съжаляваш, но двуцилиндровите горят колкото ГАЗ 24....

Коментар

И така продължавам търсенето на мотор. Този, който бях харесал и щях да взема следващата седмица, е вече продаден. Търси се нещо до 600лв в област Варна/Добрич. Та ако някой продава нещо да каже

Коментар

А помислил ли си да продадеш и Симсон-а, така към тези пари които имаш ще сложиш още някой лев с които ще имаш по-голям избор !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X