Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор за начинаещ.250 4т или 4504т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор за начинаещ.250 4т или 4504т

Добър ден.Интересува ме дали да си взема 250 4т и след една година да го сменя или направо да скоча на 450т.Знам, че в началото ще ми е трудно, но дано го овладея.Опита ми с мотори ми е никакъв, а с атв 4 години, което маи не е от значение, има ки в предвид,че атевето беше 110, което е нищо,но също карам кола,бус и др. и съм доста отговорен.Висок съм 190см и тежа 85кг.

От: Мотор за начинаещ.250 4т или 4504т

250 4 такта взимай.450-ката върви страшно много и щом нямаш опит не, мисля че има шанс да се бориш с нея.Мое мнение..

Коментар

На същото мнение съм като на Газ.Уаз - За това, всяко нещо по реда си, първо свикни с по-малкия и после ако все още си на този акъл, вземи друг по-голям.....

Коментар

Покараи един 250 на някои приятел ,и ще прецениш сам.
        Но и аз споделям мнението от горните постове.
        Honda CRF 250 X
        Touareg 3.0 TDI

Коментар

Ти може да вземеш и 500 кубика и да можеш да го караш, но не и да използваш пълния му потенциал. Вземи 250 4т и след 2-3 години опит, когато се научиш да се раздаваш на макс и ти отслабне може да вземеш нещо по-голямо. В състезания между 250-450 кубикови мотори често 250-то се е справяло по-добре само да ти кажа. Не всичко е до груба сила.
          Днешно време има изключително мощни мотори, на които хората не могат да използват потенциала

Коментар

Аз се съмнявам , че някой от нас би могъл да използва пълния потенциал на спортен мотоциклет на писта , от светофар до светофар , има много. Че 250 се справя по-добре от 450 понякога , е вярно , но на пистата , докато в баира повечето кубици се справят по-добре. На така поставения въпрос е трудно да се отговори , защото не се знае какви са моторите , но да предположим , че и двата са Хонда. И двата не са подходящи за начинаещ , единия е прекалено силен , другия не е подходящ за тези килограми , освен това за него също е нужно да имаш опит , защото е с по-малка мощност ,и трябва повече работа със скоростите и съединителя. По лични наблюдения , най-добрия мотор за начинаещ е Хонда ХР400 , няма да ти умалее бързо ,а и съм виждал как такъв мотор се справя на места където много по-силни мотори спират.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

250 за неговите кг е слаб. Не че няма да върви, но само ще се мъчат взаимно. А това, че 450 бил много сила.... не е проблем. Просто няма да му навива газта и ще мине от там където пък на 250 ще трябва да му скъса жилото на газта.
              EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X