Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв първи мотор да си взема ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв първи мотор да си взема ?

Здравейте аз съм на 13 г. Тежа 60 кг. Висок съм 180 см. Искам нещо 4 тактово не по малко от 250 кубика . МОЛЯ ПОМАГАЙ!!!!!!!!!!!!

От: Какъв първи мотор да си взема ?

Много "кандидати" последно време, плашещо е!

Коментар

Yamaha WR 450/2015г. Кърти мивки......................

Коментар

50 или 125 пак няма да ти е малък. На татък зависи от бюджета, защото едно е да търсиш нещо до 800 лева, съвсем друго ако си приготвил (т.е. бащати е приготвил) 3 - 4000.

Коментар

Ако питането е сериозно а не майтап-125 кубика за първи мотор е предостатъчно,задължително четиритактов.Няма как да го караш законно по улиците на 13 години,за това чист крос-без всички чупливи атрибути като огледала,мигачи и прочее.По сериозния въпрос е с екипировката,от там трябва да започнеш според мен.Хубава каска,протектори,ръкавици ботуши и тн.Не пести от екипировка,много болезнена е всяка грешка с мотора...Тук вече да помагат колегите каращи кросови и ендуро машини.Не се хвърляй веднага на мощна машина,посвикни с по-слаба в началото и постепенно вдигай клас-а.И умната,на тия години ми е ясно как се навива масура да не четем после кофти новини по черните хроники...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X