Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ktm lc4 400cc като за 1-ви мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ktm lc4 400cc като за 1-ви мотор?

Здравейте колеги фен съм на off road от доста време и реших освен с джип и с мотор да се кефя из гората Харесъл съм един КТМ Lc4 400cc 1998година Какво ще кажете става ли за първи мотор И ако може лалко инфо от към подръжка и надежност но този модел Благодаря предварително

От: Ktm lc4 400cc като за 1-ви мотор?

Сина ми има такъв,не се слиза от него.Лошото за мен е че няма стартер,той го пали като Симсонка,а аз нещо не се справям.За мен е лек мотор без някакви специални подвизи за мощност,с две думи прост мотор с спокоен нрав,от типа на Сузуки 350,само малко по-силен.Преди имахме Кавазаки 300,тоз е по-приятен за каране.,и малко по-мощен.

Коментар

От: Ktm lc4 400cc като за 1-ви мотор?

Имал съм го но беше във версия суперкомпетишън,тоест най леката версия.Пак 400 само с кик.Сравнително
      Капризен от към палене и със много вибрации.Иска си специален чалъм на рутена
      но клипчета бол в тубата.Ако го сравняваме като вървеж със старите 600 650сс
      ендура,ктм а върви в пъти повече,но и гореше двойно.
      Моя беше със карбуратол делорто
      и макар многото насттойки не успях да падна под 8/100.
      Двигателя е надежден и разполага с 3маслени
      филтъра-два микро(като ролка тоалетна хартия)и още един пак хартиен точни
      под предният пиньон събир 1,4л масло.По новите модели със стартер имат циркулация
      на мазлото в рамката.
      Окачването отпред и отзад е на WP,като отпред варира с usd
      нормална предница,а отзад е линково с реглаж на ребаунда.Може би точно окачването
      е големият плюс на този мотор пред другите нискобюджетни ендура.Съвет като човек имал 3
      ЛЦ4ки-това е мотор който се купува или от лаик,или от човек който найстина го харесва.Покарай и други мотори
      и прецени дали заради едно окачване можеш да преглътнеш вибрациите на този байк.Успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X