Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чисто нови мотори стари модели?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чисто нови мотори стари модели?

Здравейте.
    Инересува ме дали има някакви магазини или места, на които продават чисто нови мотори, но по-стари модели?
    Става въпрос за хубавите марки (KTM, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Honda), но по-стар модел на по-ниска цена.
    В смисъл застояли по складовете бройки, примерно от 2010, 2011..

Или ако няма - може ли да се намери някое чисто ново ендуро от посочените марки над 125cc до към 7-8000лв?

Re: Чисто нови мотори стари модели?

Питай при еди или в КТМ Пазарджик.
    Ето тук има някакви "намалени" ама на колко не се знае:
    Тийм Грийн ЕООД
    4004 Пловдив
    Последно редактирано от nickbochev; 08-07-15, 19:57. Причина: замяна на линк, с посочване на фирмата

Коментар

От: Re: Чисто нови мотори стари модели?

Тези КТМ-и ги знам, но те са доста над бюджета ми. Дори с намалението най-евтиния е около 10 000лв.
      Единствения, който горе-долу се вписва в положението е тази Бета, но ми се струва ненадеждна за по-екстремно каране в гората.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:beta200.jpg
Прегледи:1
Размер:103.2 КБ
ID:5670622

Последно редактирано от nickbochev; 08-07-15, 20:00. Причина: замяна на линк с картинка от онлайн-магазин

Коментар

От: Чисто нови мотори стари модели?

За толкова пари , а и по-малко ще си намериш перфектен девствен Мотор , макар и трета употреба . Този таласъм по-горе на снимката не ми се иска да го коментирам .

Коментар

От: Чисто нови мотори стари модели?

Аз държа да е чисто нов, тъй като напоследък доста си патих от мотори втора ръка.
          Гледах една Yamaha WR125r за 7000лв., но сайта ми изглежда доста стар.
          Дали още се продават такива мотори на тази цена и хубави ли са? Става дума за нормално каране по пътеките и градско, без много тормоз.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X