Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор: BMW F650, Aprilia Pegaso 650, Yamaha Xtz, Honda 599 Translap

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор: BMW F650, Aprilia Pegaso 650, Yamaha Xtz, Honda 599 Translap

Здравейте

Ще си продавам мотора, китайски чопър 125 кубика, за да си купя по-голям. Не разбирам почти нищо, така, че реших да попитам за съвет. Искам ендуро, защото на курсовете за "A" категория карах Suzuki Freewind 650 и ми беше много удобно като стойка. Търся нещо до 2000 лева, което ще се кара предимно в града и на 15 км. от него, до село. Не искам нищо по-скъпо, защото не съм голям моторист и, като се знам, може и да седи в гаража през повечето време. Спрял съм се на няколко модела, които ми харесват: Aprilia Pegaso 650, BMW F650, Yamaha Xtz 750, Honda 599 Translap.

За Априлията и БМВ-то знам, че са горе-долу еднакви (особено двигателя, без главата). За Yamaha-та нищо конкретно не намерих, а за Honda-та разбрах, че е добър избор. Ясно е, че при втора ръка, а и стари модели, всичко е на късмет, но все пак да попитам към кой модел най-вече да се насоча според вас . Ако пък можете да ми предложите и други модели ще съм много благодарен .

Поздрави .

От: Избор: BMW F650, Aprilia Pegaso 650, Yamaha Xtz, Honda 599 Translap

Егати и съвпадението - притежавал съм 2 от моторите, които те интересуват (Pegaso и XTZ), а това, че не си намерил инфо за XTZ, не го вярвам

п.п. понеже имам сантимент към споменатите мотори, ето: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=169499
    И един общ съвет - ако ще пътуваш повечко, се ориентирай към двуцилиндрови мотори!
    Последно редактирано от bushiDO; 26-06-15, 19:19.
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

От: Избор: BMW F650, Aprilia Pegaso 650, Yamaha Xtz, Honda 599 Translap

В България за тези пари може да се намери Honda Dominator.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X