Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дизелово Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    кво закъсване бе
    като видиш че веригата и пиньоните са зели да се износват и си казваш
    еееее аз май трябва да долея малко нафта в резервоара
    Стига бе Митков. За армията нещата ги правят така че да издържат много. Кой знае каква верига са му сложили. Някоя ХХХ-ринг с постоянно смазване и пиньони дето да изкарат поне две зареждания на резервоара
    2010 CRF 250 R

Коментар

...

То гледам, че темичката е стара ... ама то и дизеловия КЛР е стар - още от 2002-2003 ...

Друга причина за дизеловия мотор е унификацията на горивата - нещо към което се стреми армията. Проблем е поддържането на голям набор от запаси ...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
        лелее ми тва си е точно КЛР650 Кавасаки
        вдига 140 и гори 2.75л нафта на 100
        Поправка - дават го 4 литра на 100 .... мили
        Доколкото мога да смятам идва към 2,5л/100км
        2010 CRF 250 R

Коментар

Вчера го представяха по Дискавъри в Big, Big Bikes
          [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia
            Вчера го представяха по Дискавъри в Big, Big Bikes
            Точно там го гледах и аз
            Готино, леко късогледо предаване. Най-големия мотор - Триумф с 2,8л двигател Тия англичани че ме съсипят
            2010 CRF 250 R

Коментар

Този беше избран за най-добро решение и най-подходящ-голям мотор.. най-големия беше 5,8 литров който гледах... а тези спортните, драгстерите 36 литра гориво на 1 км.
              А, конете бяха 1000
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X