Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за избор на Ендуро!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за избор на Ендуро!

Здравейте

От доста време си мисля да си купя ендуро мотор или по-точно Honda Dominator. Преди години карах един такъв за околу 2 месеца който беше на мой приятел.
    За моя скромен опит с моторите като цяло мисля , че мотора е доста бърз и е идеален за разцъкване между селските пътища и малко черен път до реки и язовири.
    Интересува ме мнение на хора който са запалени по ендуротата . Проблема е , че съм доста орязан в бюджета и разполагам само с 1800-2000 лева.
    Също бих искал да знам как е мотора , чули ли се лесно? Намират ли се части и то на какви цени?
    Аз живея в чужбина и затова прекарвам само по 1 месец годишно в България и винаги си взимам ваканция лятото.
    С 2 думи искам този мотор защотот е идеален да обикалям из селата околу моя град и по-далеч.

Чакам вашите мнения и моля без спам и спорове и т.н.

п.с. ако имате предложения за други мотори който влизат в бюджета ми моля не се срамувайте да споделите хх

От: Помощ за избор на Ендуро!

Ми те доминаторите горе - долу толкова си струват - за 2000 все ще се намери в прилично състояние.
    Може да разгледаш и ХL 600, ХR600, DR 600/650, KLX 600, XT 600, TT/TTR 600... Всички са от този клас, като тегло и мощност нямат съществени разлики.
    За частите - намират се на старо защото тези модели са доста разпространени. Дали се чупи - божа работа.... Като вземеш мотор на 20+ години не може да очакваш че ще си съвсем без ремонти, въпреки че при човешка експлоатация тези модели са изключително издръжливи.

Коментар

Колега купи ли мотор вече?
      KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.

Коментар

Здравейте, аз също искам да се включа в тази тема но неискам по голям от 250сс . Начинаещ съм от към моторите но бих искал да си закупя. Дйте ми някой полезен съвет за марка мотор и модификация.Все пак немога да оделя голяма сума за мотора но до 2000 мисля че мога

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X