Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мотор е по-добър клх250 ,хр250, ттр250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой мотор е по-добър клх250 ,хр250, ттр250

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
    Kerkelov за мене хр250 е много добър мотор ,карам с него от май месец и съм много доволен.А що се отнася до частите няма проблеми отиваш в ХОНДА и максимум до две седмици ти се обаждат да идеш да си вземеш частите.За другите модели мнение немога да ти дам защото нито съм имал нито съм карал.
    Това е отговора, който се очакваше от всички нас, май? Кратко и ясно!
    Ако трябва поста ми да се изтрие, за да не спамя...
    Ако някой има да каже нещо и за Kawasaki-то ще бъда благодарен... какво му харесва, къде го кара, какво НЕ му харесва, къде НЕ би го карал, какви проблеми е видял с мотора и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
      Kerkelov за мене хр250 е много добър мотор ,карам с него от май месец и съм много доволен.А що се однася до частите няма проблеми отиваш в ХОНДА и максимум до две седмици ти се обаждат да идеш да си вземеш частите.За другите модели мнение немога да ти дам защото нито съм имал нито съм карал.
      Мерси за мнението колега , твоят коя година е и колко конски сили , че гледам някаде пишат 28к.с. а другаде ги пишат 30к.с. кое е вярното.Колко километра офроуд минаваш горе долу с един резервоар.
      Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
      Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
        Аз лично бих избрал КЛХ-а само заради водното охлаждане иначе ХР 250 си е според мен най-подходящата машина за балкана от трите..
        Да и аз се бях спрял на КЛХ-а точно заради водното охлаждане но после ми казаха ,че като бил с водно и някаде в гората като караш бавно по някви екстеми и на тези с водно им кипвал чайника а въздухарките нямали никви проблеми. И друго ме разобеди за КЛХ-а , че гледах някаде че е 25к.с. (ако наистина е толкоз де) а ХР-а е 30к.с. което си е с 5к.с. повече което никак не е малко.

Коментар

До колкото ми е ясно при въздухарките се появява само това умаляване на мотора докъто не се поохлади.. иначе на практика няма какво да му кипне и от къде
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Искате да кажете , че "въздухарктие" не прегряват...
            Ми то т'ва "умаляване" е точно по тази причина, а и ако въздушното охклаждане имаше повече прдимства пред течностното още щеше да има широко разпространение.....а то няма
            КЛХ-то има разширителен съд, който предпазва от изхвърляне на водата....за определено време обаче, после си я изхвърля ако няма насрещен въздух, който да охлажда радиаторите.

Коментар

Ей вие ще го изгорите на клада Джартата от Габрово,той сигурно искаше да каже че с тези марки мотори няма да може да ходи да скача на мото-полигона Ябълка с тях
              Стефан Дянков

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                До колкото ми е ясно при въздухарките се появява само това умаляване на мотора докъто не се поохлади.. иначе на практика няма какво да му кипне и от къде
                Именно нещо не си ме разбрал , кипването ставаше въпрос за КЛХ-са а не за ХР.

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                  Ми то т'ва "умаляване" е точно по тази причина, а и ако въздушното охклаждане имаше повече прдимства пред течностното още щеше да има широко разпространение.....а то няма
                  КЛХ-то има разширителен съд, който предпазва от изхвърляне на водата....за определено време обаче, после си я изхвърля ако няма насрещен въздух, който да охлажда радиаторите.
                  А и има перка която се включва при нужда
                  Кавазаки КЛХ 300 04г
                  Кавазаки КХ 65 04г
                  Опел Астра 94г
                  Мерцедес 124 91г

Коментар

Колега мотора ми е 99г със стартер като го купих ми казаха че е 28к.с но тези дни ще хода до ХОНДА и ще разбера точно.Що се однася за разхода не мога да ти кажа точно защото неми работи таблото,имам една прекъсната жица.Но като го напълна резервоара много изкарвам с него, с една дума е много икономичен.Преди време някой беше писал във форума че много харчат,такова нещо няма като си направя таблото ще ти кажа с точност.

Коментар

Всеки един агрегат прегрява ако няма охлаждане... идеята беше, че въздухарките, които на практика са и с маслено охлаждане се предават по-трудно !
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Няма да превръщаме в спор темата, но когато една "въздухарка" се предаде вече си за ремонт... Водните като изхвърлят течността им няма нищо. Само ги изчакваш малко да им мине. За всички беше шок, когато Порше минаха на водно нали?

dominator_ Моя също има перка и е супер полезно, защото на първата "тапа" в гората се започва с изпускането на пара

nik0272 Какво на таблото ще ти покаже колко ти гори мотора? Интересно ми е.

Коментар

nik0272 Какво на таблото ще ти покаже колко ти гори мотора? Интересно ми е.
                          Дигиталния километраж например (стига да е с дигитален разбира се, иначе и на мене ще ми е много интересно ) По който после според изминатите километри човека може да си зачесе разхода горе-долу ...
                          Hristo Draganov
                          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

С дигитален километраш е.

Коментар

Абе вие ме кръстихте капацитет но в Шумен на състезанието нямаше представител на трите марки -всъщност модели возила.Може да си спорите колкото искате но тя водата топлата нали знаете поздрави на всички

Коментар

Колега,
                                Тези мотори не са състезателни !

Много се измести темата.

Та сега малко по нея.
                                От изброените модели, разликата в мощността е минимална.
                                За машинки от това поколение, най-важното мисля е в какво състояние е.

Аз карам ДР250 и за 3000км съм сменил 2 пъти маслото. Никъде не
                                съм усетил липса на мощ, за разлика от липса на опит

Гледайте състоянието и не се връзвайте на маркетингови трикове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X