Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой мотор е по-добър клх250 ,хр250, ттр250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой мотор е по-добър клх250 ,хр250, ттр250

Моля по знаещите за съвет кои от тези трите марки е по добрият избор. Моля темата да не се превръща в спор коя мара е най-хубава , то е ясно че всеки си има любима ама нека да се изказват по безпристрастни мнения.
    Щях да забравя говорим за модели до 1999г. защото само толко пари има.
    Аз по принцип съм малко пристрастен към Кавазаки ама тъй като не разбирам много искам съвет от вас.
    Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
    Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker

До: Кой мотор е по-добър клх250 ,хр250, ттр250

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=99 това е линк към конкретен пост с доста вярно мнение, но вместо кавазаки има сузуки..
    Последно редактирано от Goblin; 07-11-07, 20:43.
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
      Аман вече от такива теми.....
      Хиляда пъти се каза в този форум, че всеки модел си има своите предимства и недостатъци и именно от тях и според нуждите на шофьора се определя кой е "по-добър" !
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...7&postcount=99 това е линк към конкретен пост с доста вярно мнение, но вместо кавазаки има сузуки..
      Мерси това не го бях видял въпреки че бях прочел темата , и нямаше нужда от изказвания от типа "Аман" , защото всеки се учи.
      Благодарско за линка добих вече някава представа за тези три модела.

Коментар

Мненията който очаквах да чуя са по скоро от сорта :.......................

Еди коя си марка има представителство в Бг. и подражката и е по лесна или за хонда примерно има повече части втора ръка.
        Или пък примерно Кавазаки са примерно с водо и това е хубаво.

Въобще такива по насочващи мнения а не " омръзна ми от такива постове" !
        След многократното четене на форума вече съм стигнал до извода, че за моите 25 год. , 78кг. бивсш водяч на пистови мотори и сегашен на АТВ и човек които никога не се е и качвал(даже и за снимка) на ендуро ще е по подходящ некои от следните модели за които съм и попитал. Просто предварително съм си научил урока и съм свел избора до тази три модела от които исках да разбера кои е по подходящ защото за мен са един клас и се различават само по марки.

Коментар

За мен си си прав за другите незнам

Коментар

Който от трите да ти изпадне, вземи по запазения и подържан мотор!
            Ако и трите са перфектни вземи ХРа! Защо ли, защото всеки казва, че са най-здрави и най-издържливи!
            Такъв отговор устройва ли те колега, щом си минал през толкова моторетки и АТВ би трябвало да си на ясно как да си избереш мотора и горните "хорски мнения" да ги знаеш...
            Има много хора, които отричат една марка, а боготворят друга...Има други които не робуват на марки, мнения колкото искаш....

Търси пазен мотор!!!
            Успех!

Коментар

И трите мотори попринцип са супер, както и предложението на Даниел за Др-чето, много ме кефи, особено фарчето, в Red Bul "Last man Standing" като се провеждат нощен им слагат такива на някои KTM-и на David Knight му беше с такъв фар на 2006 мисля че (само 1 съм гледал). Все пак ако си се навел към kawasaki, виж и http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8596 за klx мен ме заинтригува и прочетох темата, ако ти харесат мненията може и да си помислиш.... общо взето от моторите които са споменати в темата няма лоши стига да са гледани
              KTM Fen

Коментар

За мен ттр-а е добър избор защото с него имам опит но може би не е най-добрия от трите.Едно момче се купи ттр преди 7-8 месеца и на много яко каране досега му е сменил само малслото два пъти и абсолютно нищо друго,а пък той сменя масло на 1300км.Дърпа одлично харчи под 4/100 на смесено каране и има много добър външен вид.Аз смятам че няма какво повече да се каже за ямахата.
                Димитър Тенев

Коментар

Аз мисля че и трите мотора са за возене и да ходиш за гъби в гората.Тези не са за сериозно каране.Не искам нито единия.Посъбери си парички и си вземи една yamaha WR450и няма да се сетиш за ништо друго. В краен случаи DRZ400.Всичко останало е компромис.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Аз мисля че и трите мотора са за возене и да ходиш за гъби в гората.Тези не са за сериозно каране.Не искам нито единия.Посъбери си парички и си вземи една yamaha WR450и няма да се сетиш за ништо друго. В краен случаи DRZ400.Всичко останало е компромис.
                    Toва беше коментара на годината колеги ! Имаме си нов експерт в форума ! Аз си подавам оставката доброволно
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                      Toва беше коментара на годината колеги ! Имаме си нов експерт в форума ! Аз си подавам оставката доброволно
                      Не се пали толкоз де Миналата година и ти искаше CR-500 ама сега кандиса и на XR-250.Нали някой трябва да кара тия DRZ-и.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
                        Не се пали толкоз де Миналата година и ти искаше CR-500 ама сега кандиса и на XR-250.Нали някой трябва да кара тия DRZ-и.
                        Не се паля толкова, просто за подобен пост миналата година върху мене скачаха 23098403984 човека...
                        Но искам да споделя пък аз от опит, че с ХР 250 ще излезне човек много по-спокойно от там където желае от колкото с ВР
                        То просто самия пост не отговаря на същинския въпрос на форума...
                        Не че нещо, но миналата година ако не се лъжа на старозагорския кръг видях как на Митков спортния РМ 125 бива дърпан от ЧЗ 125 крос, което е от 1000 и балканската, но не това е работата... работата е, че най-добрия мотор е този мотор, който най-много допада на стила ти на каране и същевременно ще ти позволява да го караш...
                        Виждал съм хора с ВР-и, който немогат да карат и толкова колкото други със ИЖ-ове примерно...
                        Аз лично бих избрал КЛХ-а само заради водното охлаждане иначе ХР 250 си е според мен най-подходящата машина за балкана от трите..
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Мдаммм...

- WR450F сложен на равна нога с DRZ400
                          - DRZ400 (с всичките му милион и един килограма и окачване по-меко от топъл локум) сложено като по-добър мотор за гората от XL250R

Да дава Оня Горе повече такива капацитети . Време беше, прекалено малко хумор имаше напоследък във форума
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

ДРЗ 400 е по-лек от ХЛ250Р . При цялото ми уважение, но ДРЗ е чудесен мотор за гората, но не по от ВР450, който е вече друго ниво!
                            Не може да се дават такива окнчателни отговори, че този мотор е по-добър от онзи....караш, пробваш и който ти пасне взимаш.

Коментар

Kerkelov за мене хр250 е много добър мотор ,карам с него от май месец и съм много доволен.А що се однася до частите няма проблеми отиваш в ХОНДА и максимум до две седмици ти се обаждат да идеш да си вземеш частите.За другите модели мнение немога да ти дам защото нито съм имал нито съм карал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X