харесал сам си една ямаха ттр 600,1998 г.,5000 лв. та въпроса ми е що за мотор е и заслужава ли си парите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Заслужава ли си "този" TTR 600
Свий
X
-
До: ямаха ттр 600
Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеАко е читав да ако не е не.Читав ще е ако е подържан и обслужван както му е реда ако си технически грамотен ще разбереш дали е,ако не си вземи с теб някои които е и готово.[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнениехаресал сам си една ямаха ттр 600,1998 г.,5000 лв. та въпроса ми е що за мотор е и заслужава ли си парите?
Трябва да си сигурен в това дали е ТТ600Е/S или ТТR 600.Има разлики на външен вид в резервоара , страничните кори , обратната предница за ТТ 600 и т.н.
От това зависи и цената. Виж в mobile.bg / .de ,за да се ориентираш.
По принцип е по лек от Кавасаки KLR 650 , Сузуки DR , КТМ LC4 - 620.
Има страница за проверка на модела ТТR 600. Не мога да ти я дам , защото малките прецакаха компа и се налага да я търся отново.
Дано съм ти бил полезен!!!!!!!!!Луд умора няма , само се поти !
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеСтига с тези ТТР-и . Вземи си ВР и да си видиш удоволствие. Те тези ТТР-и са пенсионерски мотори. Все едно че си си купил чопър.А 5000 лв си е добра цифра.
На човека може да му трябва такъв мотор да си вземе и той да му допада най-много от към начална сума, потдръжка предоставени възможности и т.н...
ТТР-а е много издръжлива машина и мисля, че единствения и недостатък е тежеста !
ТТR и WR са два различни класа мотори и немогат да се сравняват и aко направиш още едно такова сравнение Гоблин най-вероятно ще се откаже да чете форума
Не искам да спамя повече темата иначе, щях да напиша "малката" разлика от ремонта на двигател на ТТР 600 и ВР 450 примерно..Толкова е "малка", че като я чуеш (прочетеш) и ти се подкосяват краката
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Коментар
-
Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнениеАз си обичам ямаха но все пак ттр е доста стара и тежка машина . То си е въпрос на вкус нали.Все пак аз ходя чат пат по състезания и няма такива машини там.Все пак мога да се извиня ако убиждам или съм убидил някого. поздрави.Стефан Дянков
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар