Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заслужава ли си "този" TTR 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заслужава ли си "този" TTR 600

харесал сам си една ямаха ттр 600,1998 г.,5000 лв. та въпроса ми е що за мотор е и заслужава ли си парите?
    Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

До: ямаха ттр 600

Ако е читав да ако не е не.Читав ще е ако е подържан и обслужван както му е реда ако си технически грамотен ще разбереш дали е,ако не си вземи с теб някои които е и готово.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
      Ако е читав да ако не е не.Читав ще е ако е подържан и обслужван както му е реда ако си технически грамотен ще разбереш дали е,ако не си вземи с теб някои които е и готово.
      Доста пари са си това според мен за този мотор, но това е лично мое мнение...
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от DUGHENRY Преглед на мнение
        харесал сам си една ямаха ттр 600,1998 г.,5000 лв. та въпроса ми е що за мотор е и заслужава ли си парите?
        Аз имам Ямаха ТТ600Е.
        Трябва да си сигурен в това дали е ТТ600Е/S или ТТR 600.Има разлики на външен вид в резервоара , страничните кори , обратната предница за ТТ 600 и т.н.
        От това зависи и цената. Виж в mobile.bg / .de ,за да се ориентираш.
        По принцип е по лек от Кавасаки KLR 650 , Сузуки DR , КТМ LC4 - 620.
        Има страница за проверка на модела ТТR 600. Не мога да ти я дам , защото малките прецакаха компа и се налага да я търся отново.
        Дано съм ти бил полезен!!!!!!!!!
        Прикачени файлове
        Луд умора няма , само се поти !

Коментар

Стига с тези ТТР-и . Вземи си ВР и да си видиш удоволствие. Те тези ТТР-и са пенсионерски мотори. Все едно че си си купил чопър.А 5000 лв си е добра цифра.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
            Стига с тези ТТР-и . Вземи си ВР и да си видиш удоволствие. Те тези ТТР-и са пенсионерски мотори. Все едно че си си купил чопър.А 5000 лв си е добра цифра.
            Колега, какъв е тоя мерак от тебе да убедиш всички в форума, че WR е най-добрия мотор ?
            На човека може да му трябва такъв мотор да си вземе и той да му допада най-много от към начална сума, потдръжка предоставени възможности и т.н...
            ТТР-а е много издръжлива машина и мисля, че единствения и недостатък е тежеста !
            ТТR и WR са два различни класа мотори и немогат да се сравняват и aко направиш още едно такова сравнение Гоблин най-вероятно ще се откаже да чете форума
            Не искам да спамя повече темата иначе, щях да напиша "малката" разлика от ремонта на двигател на ТТР 600 и ВР 450 примерно.. Толкова е "малка", че като я чуеш (прочетеш) и ти се подкосяват краката
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Аз си обичам ямаха но все пак ттр е доста стара и тежка машина . То си е въпрос на вкус нали.Все пак аз ходя чат пат по състезания и няма такива машини там.Все пак мога да се извиня ако убиждам или съм убидил някого. поздрави.

Коментар

A аз ,ти бих препоръчал XR
                Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Аз си обичам ямаха но все пак ттр е доста стара и тежка машина . То си е въпрос на вкус нали.Все пак аз ходя чат пат по състезания и няма такива машини там.Все пак мога да се извиня ако убиждам или съм убидил някого. поздрави.
                  Ей Джарта Ямахата брат много хубава,но когато ходихме на х.Тъжа онези двама с ХР-те много бързо палят ,ти докато намериш ритача и те натискат копчето и заминали .
                  Стефан Дянков

Коментар

Да но моя е Yzf а аз говоря за WR които е с стартер.Все пак за това го хваля толкова.А с тебе можем да си покараме когато искаш само се обади и съм на чертата.

Коментар

Не знаех ,че си фен на марката , а за стартер ,ти коства около 20 кг.
                      Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X