Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha YZ 426 f

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha YZ 426 f

Абе момчета я ми кажете някои недостатъци на ямахата (426) . Чувам ,че мн се чупели скоростите бля бля и такива . Трябва ли по честичко да се сменят клапаните и прочия ?

От: Yamaha YZ 426 f

Та бихте ли ми казали недостатъците на този мотор? Какво се чупи повече ?

Коментар

Като цяло е много здрав.Карал съм такъв три години по състезания и не съм чупил нищо

Коментар

Освен скоростите обичат да прецакват и зап.свещи.Клапаните не са проблемни ,но трябва да се проверяват на определени моточасове(според ръководството на мотора) за да няма проблеми!

Коментар

Благодаря ви много !

Коментар

Ако не го купуваш нов бягай далеч от него ама бе з да се обръщаш назад то нов мисля няма отде и да го намериш а пък втора ръка прехвален на 12-14 години дет шай сигурно на 1ооо мото часа(то няма и къде да видиш де на колко е)колкото и да е добре сервизиран то вече и рамката чак му е амортизирана.Не ми се впуска в подробности ама е хубаво да знайш цената на клапаните щот са пет броя а аз ги поръчвах на времето на 200 лв за един брой щот са титаниеви(ха-ха сигурно титания го зареждаха от марс ) и чакаш доставката с месеци.

Коментар

Та ти ме откза от мотора бе човек . Добре де ако му смениш клапаните да речем къв ще е шанса примерно да не се счупят в следващите 2-3 год. ? Или със сигурност ли ще се счупят ако са надвишили тея 1000 мото часа?

Коментар

Намират се и по евтини стоманени клапани, но от собствен опит ако не ти се плащат суми за обслужване НЕ взимай този мотор. Много е силен но иска много честа поддръжка което води до много висока инвестиция.

Коментар

E добре де .. Ако приемем ,че ги сменя всичките каква е гаранцията ,че няма да се счупят след 2-3год . ? Какъв мотор бихте ми препоръчали ? Искам нещо от тоя клас , който не иска толкова подръжка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X