Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Moтор за новак?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Moтор за новак?

Здрасти !

От няколко месеца доста се запалих по моторите и много искам да си взема , опит с други двуколесни съм имал но само кат обайк (даунхилл) .Искам нещо леко и маневрено ,на което мога да се науча да карам , спрял съм се на 125 ехц КТМ ,всякаква помощ ще ми бъде от полза : )

До: Moтор за новак?

Предлагам ти една Honda MTX 125 да си вземеш за 900 лв можеш да я изпросиш от някой зависи от състоянието и иначе вървят от 900 до 1500, 2т са, с водно охлаждане, маневрена е. Карал съм такава не е лоша, страхотен учител ще ти бъде
    KTM Fen

Коментар

щом си карал DH знам какво търсиш

мотора за теб е 125 2Т крос или 250 4Т крос

взимай по възможност по запазени и нови години защото старите каквото и да ги правиш пак са стари и немогат да станат като нови, само нариваш пари и после никой не ти го признава при продажбата
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
        Предлагам ти една Honda MTX 125 да си вземеш за 900 лв можеш да я изпросиш от някой зависи от състоянието и иначе вървят от 900 до 1500, 2т са, с водно охлаждане, маневрена е. Карал съм такава не е лоша, страхотен учител ще ти бъде
        Имам същата - с въздушно е! Иначе съм доволен от мотора - просто взе да ми "омалява" за нещата които върша с него!

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          щом си карал DH знам какво търсиш

мотора за теб е 125 2Т крос или 250 4Т крос

взимай по възможност по запазени и нови години защото старите каквото и да ги правиш пак са стари и немогат да станат като нови, само нариваш пари и после никой не ти го признава при продажбата

Знам за какво говориш ,иска ми се нещо ново но просто няма от каде да взема 5к за нещо що годе сносно , хвърлил съм око на едно сузуки което е горе доло толкова че даже и повече но въпросът е в това дали има бъдеще в тези неща , имам предвид състезания спонсори отбори и дали е късно за 17 момче да започне сериозно и тн...

Коментар

Първоначално публикуван от Snejko Преглед на мнение
            Знам за какво говориш ,иска ми се нещо ново но просто няма от каде да взема 5к за нещо що годе сносно , хвърлил съм око на едно сузуки което е горе доло толкова че даже и повече но въпросът е в това дали има бъдеще в тези неща , имам предвид състезания спонсори отбори и дали е късно за 17 момче да започне сериозно и тн...
            пари ако имаш никои не може да те спре ,а това за годините не мисля че е много правилно-всичко е практика ,защото идеята е да караш колкото се може повече и да свикнеш с мотора ,да знаеш при всяка ситуация какво да очакваш от машината и какво можеш ти да направиш.Ми то твае ,освен всичко ,за по бързото овладяване на техниката могат да ти помогнат и съвети от знаещи и можещи хора.
            А за мотора...някъде бях прочел едно мнение (не съм много сигурен на кои беше) ,та в него се споменаваше ,че от списание решили да проверят колко кара един именит състезател в сравнение с човек от списанието.Направили така: на човека от списанието дали 450 кубиков 4Т мотор а на мотокросиста 125 2т ,в последствие последния победил с доста голяма разлика ; 2 ри рунд-450 4Т VS 85 2T -състезателя отново надделял ; 3 ти рунд 450 4T VS 125 4T -отново опитния състезател победил.
            Изводите ги прави сам.
            Истината е ,да караш с вещина по трасето и използваш пределно възможностите на техниката.

Коментар

Ето ТУК един твой колега DH зададе същия въпрос и получи същите препоръки
              Аз също мисля, че 125 2Т ще ти лепне. КТМ е наистина добър избор, но гледай да е след 2000 година.
              DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X