Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дали си заслужава да се купи този мотор:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дали си заслужава да се купи този мотор:

Хусаберг 370 2011г.

Има хубав модел в Италия,запазен с доста екстри по него, копче за картите на инжекциона и т.н.

Чуденето ми е, дали си заслужава купуването му, едно, че модела не държи пари и се обезценява бързо , но основното ми чудене, е защо толкова бързо се отказват от наклоненият си двигател, има ли някой сведения, как се държи, проблемен ли е? Или по-добре да се заложи на изпитаният КТМ 350 ?
    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Re: Дали си заслужава да се купи този мотор:

Хусабергите уж са яки, ама според мен малко ще е сложно с частите. Ктм ги правеха няколко години, но сега са част от Хускварна, което не знам как ще се отрази на предлагането на части.

Коментар

От: Дали си заслужава да се купи този мотор:

А Хускварна е част от БМВ така, че има шанс с частите , Моето субективно мнение е, че по новите модели и на двете марки са Ок от всякъде

Коментар

Мне...Хъски вече не е с БМВ, а се върна при сина си КТМ. Новите Хъски 2т. са почти КТМ.Хуса също е част от концерна на КТМ...общо взето една мешавица но части има, това е основната идея.
        Който оцелее ще закусва!

Коментар

Re: Дали си заслужава да се купи този мотор:

Тто има, ама за модел който е произвеждан малко години когато Хусаберг са били под КТМ, а сега дори и да са под същата група пак не е същата бира. А пък за оранжадите части бол - и нови и настаро, докато хусите в БГ се броят на пръсти.

Коментар

Общо взето части има, само двигателят ме притеснява защо са го разкарали толкова бързо и 2014г модели са си с нормално стоящи, а не с наклонени такива. Да не се окаже някой масларник, или скоростите и колянов вал да остават пък без масло? Никой ли не кара някой от модерните Хусаберзи?
            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Супер е мотора.Имах подобен.Недостатък е високия център на тежестта.Ползваш ли го хард ендуро ще го чувстваш тежък.Части има.
              Последно редактирано от biboqn; 22-10-14, 16:26.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                Общо взето части има, само двигателят ме притеснява защо са го разкарали толкова бързо и 2014г модели са си с нормално стоящи, а не с наклонени такива. Да не се окаже някой масларник, или скоростите и колянов вал да остават пък без масло? Никой ли не кара някой от модерните Хусаберзи?
                По някакви мъгляви спомени батко ви Съби имаше Хусаберг,той със сигурност ще може да ви каже нещо полезно за него!
                Иво (таксито) Андреев
                0988 91 80 50
                Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                  Хусаберг 370 2011г.

Има хубав модел в Италия,запазен с доста екстри по него, копче за картите на инжекциона и т.н.

Чуденето ми е, дали си заслужава купуването му, едно, че модела не държи пари и се обезценява бързо , но основното ми чудене, е защо толкова бързо се отказват от наклоненият си двигател, има ли някой сведения, как се държи, проблемен ли е? Или по-добре да се заложи на изпитаният КТМ 350 ?
                  KTM 350 е по-добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X