Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за Vertemati/VOR?
Свий
X
-
От: Мнения за Vertemati/VOR?
Общото с Husaberg е , че и двата мотора ползват рамата за филтърна кутия , най-голямата разлика е , че единия е с ангренажна верига ,а VOR-а е с ангренажни зъбни колела. Части няма , няма и да има , освен накладки и лагери на каплите.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
От: Мнения за Vertemati/VOR?
Колега аз имам вор 503 СМ 2001г Части има в Италия имат си магазин и сайт както и форум с части втора употреба стават и от някой ктм-и. Не знам как им се чупят двигателите аз моя го имам от октомври/ноември 2012г някой се беше опитвал да му прави електрониката сложих му оригиналната и от тогава на сам го карам на цялата възможна газ и съм сменил само гарнитура на гавата 32 евро.(може да си е имал проблеми с нея още като го взех защото при дълго каране мяташе много водата) От тогава насам само се возя маслото му го сменям ако се сетя или ако майстора ме хване на тясно нещо и го смени той. Събира 1.5л масло мотора е с магура помпа брембо спирачки охлис окачване marzocchi отпред. Аз съм доволен от мотора върви много харчи малко и поддръжката му е малка и ефтина. Надявам се да съм бил полезен до колкото мога ако има нещо питай даже мотора ми е на разположение да се види.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар