Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение какъв мотор да избера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предложение какъв мотор да избера

Така,хайде да изброя някой модел да не каже някой че само философствам,в бюджета влиза клр 250,хт 225-250,и 2т дт 125,кдх 125.

Коментар

Благодаря за отговорите колеги!
      Аз питам за предложения и насоки към това какво да избера.
      Не питам как да събирам пари,и такива мнения да се лишаваш от храна и да гладуваш, са пална глупост,не знам как човек може да измисли такава глупост и още по-лошото е да се похвалиш че това си го правил 2 години за да си купиш мотор.
      Другото което е никъде не съм написал,че ме интересува кой колко ракия пие,колко ракия е направил и колко още ще прави.
      Всякакви мнения които не са по темата са излишни и е глупава да се пишат.

Коментар

Горепосочените от вас недостатъци са ми напълно ясни,защото съм имал и карал всички модели Трофи и ЕТЗ.С голям мерак и подобренията ,които направих,моето ЕТЗ250 имаше два пълни сезона като съм обиколил всички ендуро трасета от Енина до Твърдица и от Шипка до Предела с една смяна на дискове за съединител,поплавък и четки,разбира се с разумна експлоатация,като в повечето случаи каране с темпо колкото е възможно с истински ендуро мотори в група.Затова лично съм доволен,а относно горепосочените от теб Христо мотори и наблюденията които имам бих предпочел КДХ 125 като тегло,клр -а е малко тежичък,Хонда ХЛ 250 също удачен мотор.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0757.jpg
Прегледи:1
Размер:189.1 КБ
ID:5604671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:14082011_005.jpg
Размер:167.7 КБ
ID:5604672ето го бившия ми вече мотор

Коментар

Аха значи си дойдохме на думата,като е много перфектно етз-то защо не си го кара,сега с друг ли си,откри ли разликата,вземи си го и да покараме малко да видиш колко наравно върви с ендуро.КЛР е тежък за класа си затова се намира перфектен за 1500,иначе мотора си е шест,написах модели които излизат масово,хл 250 къде ще го откриеш вече.

Коментар

Продадох го,защото се бях навил достатъчно за нещо от рода на кдх 220,250 или др 250 по нов де,но заминаха в по важна посока и така от нулата и без мотор ,взех за 100 лв един стар боец от стълбаджийските ижове,Планета 1 с цилиндър от 3.С малко профилактика го карам вече 2 години,имам няколко дълги излизания с "големите",но в повечето случаи с приятели със същите корави машини,шоуто винаги е налице!Не съжалявам за опита с такъв мотор,защото за в бъдеще ще ми е по лесно някое истинско ендуро!

Коментар

Виж какво ще ти предложа : стар,японски козел - в абсолютно оригинален заводски вид . Нов внос , с документи за регистрация .
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от pe6o74; 14-08-14, 23:50.

Коментар

Предложението ми отпада - моторът замина .

Коментар

Аз бих препоръчал Сузуки др 600 има ги за тия пари или Хонда Доминатор– има стартер

Коментар

Първоначално публикуван от gulio_dr Преглед на мнение
                    Аз бих препоръчал Сузуки др 600 има ги за тия пари или Хонда Доминатор– има стартер

Ееее стига де,не сме в открито море,какво ще ги правим тези параходи.

Коментар

Обадиха се от историческия музей в Токио - искат си го . Даже по Еконта казаха да им го пратя за тяхна сметка . Но като разбраха , че е само 33 годишен се отказаха - много млад бил , а и девствен . Ето и последните му мигове :Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01938.jpg
Размер:153.1 КБ
ID:5605266Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01929.jpg
Размер:161.5 КБ
ID:5605265Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01923.jpg
Размер:223.4 КБ
ID:5605264Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01915.jpg
Размер:219.6 КБ
ID:5605260Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01916.jpg
Размер:225.2 КБ
ID:5605261Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01917.jpg
Размер:207.4 КБ
ID:5605262Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01922.jpg
Размер:168.0 КБ
ID:5605263

Коментар

Трябваше да го оставиш да го пробваме дали щеше да качи Майкъл Джексън,неговия по малък събрат би се справил отлично.

Коментар

Аз дойдох вечерта , но ти не прояви желание за езда . Със спуканата задна гума се прибрахме с малкия безпроблемно - защото е с три винтила . По-добре ти предложи нещо на ездача .

Коментар

Мотор над 450 кубика не го поглеждам.

Коментар

Колега аз мога да ти предложа едно Сузуки Др 250. Ако искаш ми пиши на лично. Поздрави!
                              HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

Предложете какъв мотор да избера ?

Здравейте. Много искам да имам 1 ендуро за да мога да карам по гората патя абе насекаде от малак искам само че родителите ми винаги са били против това защото щяло да ми се случи нещо и тн. Но мен тва не ме е отказало от моторите ще ставам на 18 и искъм да ми препоръчате няколко мотора за моито телосложение 1.90м и 85 кг. Благодаря ви предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X