Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прехвърляне до 350 куб.см

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прехвърляне до 350 куб.см

Здравейте! Някой да знае до 250 куб.см дали трябва да се заверява при нотариус договора? Идеята е смяна на собственост (документи в КАТ), без смяна на номер.
    Не знам каква е ситуацията в момента. А ако ида при нацупените лелки на гишетата в КАТ ще има да сумтят че ги карам да говорят... Ако някой знае моля да напише...

До: Прехвърляне до 250 куб.см

Не е задължително,в КАТ го знаят,ако ти правят чалъми,кажи,че и ти го знаеш и няма да имаш проблеми.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Благодаря ти! И аз така съм чувал, но никъде не го намерих написано. А сега не е нужно и с мотора да ходя нали? Остава да се пробвам, пък да видим за какво ще ме върнат изродите.

Коментар

Ами аз моя мотор го взех ако не се лъжа Юни месец (може и Май да е било) и си ходихме при нотариус.250 куб.см. е.Незнам дали е задължително, но няма логика и да не го правиш (освен някой друг спестен лев евентуално).
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ако мотора има вече регистрация,може и да не ходиш с него.А за нотариуса не е задължителен,ако е до 250 кубика,моят счетоводител си взе преди 2 месеца един Леонардо и нямаше проблем в КАТ Пловдив.
          TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
          Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
          Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
          Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Аз мисля че е до 350 сс. Можете да си изтеглите от интернет договор за покупко-продажба същият, какъвто нотариуса ти прави, но просто не трябва да е заверен. Попълваш го и тн. Там като отидеш ще кажеш за този закон на лелките за закона все едно за първи път го чуват. Иначе мое да ти мрънкат нещо.
            [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Вярно е! До колко кубика точно е незнам, но определено 250сс влиза в категорията "договор за покупко-продажба без нотариална заверка" Преди около два месеца от Ст.загора мой приятел купи ДР 250сс. Отидохме вечерта към 9.30, на компа написахме един договор и в софийския КАТ нямаше проблеми за прехвърлянето.

Коментар

Т.Е. накратко - взимаш си договорчето и си ходиш в КАТ да ти го пререгистрират на твое име? Без смяна на номер?

Коментар

Благодаря! Друго си е като го потвърдят наколко човека.

Коментар

350 кубика е.Чел съм го в закона.
                    Макар,че съм на мнение ,че трябва да не се ходи нито за коли,нито за мотори при нотариус.Независимо от кубатурата. Мисля,че навсякъде из Европа просто се сключва договор м-у страните и си важи навсякъде.

То и за това ако купуваш кола от чужбина не искат нотариална заверка.

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_varna Преглед на мнение
                      Макар,че съм на мнение ,че трябва да не се ходи нито за коли,нито за мотори при нотариус.Независимо от кубатурата. Мисля,че навсякъде из Европа просто се сключва договор м-у страните и си важи навсякъде.

така е
                      прав си
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_varna Преглед на мнение

Къде може да се прочете този закон? Мен специално ме интересува прехвърлянето на ремарке.
                        Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

До колкото разбрах от прочетеното ако си купил мотор 125куб. и си имаш договор за покупко продажба и искаш да го прехвърлиш на твое име в КАТ отиваш само с документите на мотора и договора за покупко продажба.А ако искам да си сменя номера на мотора,че е с великотърновкса регистрация пак ли по същия начин(талона и договора за покупка без мотора) ???
                          YAMAHA WR450F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X