Здравейте, разгледах форума, но не намерих това което търся. Търся си мотор за да си карам с приятели из гората. Чудя се ендуро или крос да е. Искам да върви и да е лек т.е - Пълен крос обаче ми казаха, че трябва да сменявам много често бутало и сегменти.. Ще си го карам почти всеки ден. Гледах и ендуротата , но повечето са по - тежки и по слаби. Ако може да ми предложите някакъв мотор като за мен 2-ра употреба до 1800лв примерно. Благодаря предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за първи мотор
Свий
X
-
От: Помощ за първи мотор
Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнениеПросто за да не се чудиш защо никой не ти отговаря:
Ти изобщо прочете ли някоя от съществуващите теми по въпроса?SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
От: Помощ за първи мотор
Според мен идеалният за теб мотор е ендуро 125 2т или 250 4т. За тези пари не търси много мощност, а гледай състоянието.
Примери за 125 2т: Yamaha Dt125, Kawasaki Kdx125, Honda Crm125, Honda Mtx125, Suzuki Ts125
Примери за 250 4т: Honda Xr250, Kawasaki Klx250, Yamaha Xt250(350), Suzuki Dr250
Аз карам Suzuki Dr 250 и мненията ми за този мотор са положителни. Идеялно за гората, черни пътища и асфалт. Никъде досега не ме е оставяло. Преди имах Honda Xr 400 и се наложи да го продам. Сега съм със Suzukito (е не е като xr-a де), но изобщо не ми липсва Хр-а. Сега вече дойде времето за раздяла със Suzuki -то и да го смени нещо по-мощно. Може да го видиш от тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=185888
Ако ти хареса може да измислим нещоУспех в търсенето на страст (мотор)
HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар