Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за първи мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за първи мотор

Здравейте, разгледах форума, но не намерих това което търся. Търся си мотор за да си карам с приятели из гората. Чудя се ендуро или крос да е. Искам да върви и да е лек т.е - Пълен крос обаче ми казаха, че трябва да сменявам много често бутало и сегменти.. Ще си го карам почти всеки ден. Гледах и ендуротата , но повечето са по - тежки и по слаби. Ако може да ми предложите някакъв мотор като за мен 2-ра употреба до 1800лв примерно. Благодаря предварително !

От: Помощ за първи мотор

Просто за да не се чудиш защо никой не ти отговаря:
    Ти изобщо прочете ли някоя от съществуващите теми по въпроса?

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
      Просто за да не се чудиш защо никой не ти отговаря:
      Ти изобщо прочете ли някоя от съществуващите теми по въпроса?
      Защо?Все пак карането на мотор в гората и то с приятели, е много рядко срещано явление ....
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Според мен идеалният за теб мотор е ендуро 125 2т или 250 4т. За тези пари не търси много мощност, а гледай състоянието.
        Примери за 125 2т: Yamaha Dt125, Kawasaki Kdx125, Honda Crm125, Honda Mtx125, Suzuki Ts125
        Примери за 250 4т: Honda Xr250, Kawasaki Klx250, Yamaha Xt250(350), Suzuki Dr250

Аз карам Suzuki Dr 250 и мненията ми за този мотор са положителни. Идеялно за гората, черни пътища и асфалт. Никъде досега не ме е оставяло. Преди имах Honda Xr 400 и се наложи да го продам. Сега съм със Suzukito (е не е като xr-a де), но изобщо не ми липсва Хр-а. Сега вече дойде времето за раздяла със Suzuki -то и да го смени нещо по-мощно. Може да го видиш от тук: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=185888
        Ако ти хареса може да измислим нещо Успех в търсенето на страст (мотор)
        HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

Коментар

Първи мотор

Здравейте аз съм момче на 16 години до сега не сам имал мотор бих искал да ви попитам за съвет
          какъв да бъде първият ми мотор лично аз за парви мотор бих си взел симсон
          но кажете и вашите предложения

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X