Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да си взема за балкана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какъв мотор да си взема за балкана?

Може да се катери, но все пак зависи от байра вземай Дербито, може да е 50 кубика, но е доста по съвременен мотор и е на светлини години от тези скапани соц машини, а за не особено голяма сума става 70 или 80 кубика и вървежа се променя доста.
    Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Преди две години и нещо си взех Honda MTX 125 за 500 лева цифром и словом, регистрирана (не че се кара по пътищата, ама все пак) в прилично състояние. Естествено гуми, верига и венци, масло в скоростите, антифриз и т. н. бяха на нулата, така че още 300-400 по това перо отидоха. С леки модификации (основната от които - перка от скутер на радиатора, че фабрично няма и грее като змей, както и по-малък преден и по-голям заден венец), моторът се експлоатира и до ден днешен сериозно по горите. Имай го предвид като вариант, но все пак без протектори и ботуши не бих карал дори и такава пърпоретка - най-отговорно ти го казвам. Купувай първо тези неща - може и секънд хенд, може и да не са маркови, но все пак са ти приоритет №1.

Айде и да се похвалиш

Коментар

Първоначално публикуван от dpachedjiev Преглед на мнение
        Казаха ми, че дербито не можело да се катери толкова колкото минска по байрите... това вярно ли е ?
        Това е не сериозно. То в ръцете на някои некадърник и XR 400 или пък DRZ ще "катери" по малко от минск.

Коментар

Според мен по-добре едно мз 250 отколкото това 50 кубиково дерби. Като за начинаещ мз-то е добро сменяш венци и ще катери хубаво в гората. Балкан 250 е хубав, но няма части за тях. Най-здраво и не скъпо е мз-то. За цз и иж според мен са тежки и не толкова сполучливи мотори

Коментар

Ако събера към 1000 лева кой ще бъде най-добрия вариант?

Коментар

Проблемът ти, според мен не е в парите, а в това, че си малък, че си незаконен, че не си се научил да караш, че искаш да разглобяваш, без познания за това...вземи си евтин и прост мотор...има време да апгрейдваш...
              Поздрави!

Коментар

Kmx 125, dt 125, kdx 125, което и да е от трите намериш ли го в добро състояние са хубави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X