От половин година имам скутер на хонда, но не мога да ходя с нея по балкана и сега мисля да си взема някакъв мотор за лош път. Бюджета ми е около 600 - 700 лева, знам че е малък но нямам избор. На 16 години съм. Който разбира от мотори да пише някои подходящи модели!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв мотор да си взема за балкана?
Свий
X
-
От: Какъв мотор да си взема за балкана?
За балкана, едноцилиндров, двутактов, лек модел: Балкан!Първоначално публикуван от chrichri Преглед на мнениеЕдноцилиндров, двутактов, евтин, по-възможност по-лек.
Коментар
-
За тези пари ще е малко трудно, но по принцип може да намериш нещо от сорта на по-стар модел Априлия или подобен. Също и по-старите модели Ямаха ДТ 125. Което и да е ще е по-добре от МЗ и Балкан. Най-добре ще е да продадеш скутера и да добавиш парите към тези и тогава ще може да вземеш нещо малко по-добро.Първоначално публикуван от dpachedjiev Преглед на мнениеОт половин година имам скутер на хонда, но не мога да ходя с нея по балкана и сега мисля да си взема някакъв мотор за лош път. Бюджета ми е около 600 - 700 лева, знам че е малък но нямам избор. На 16 години съм. Който разбира от мотори да пише някои подходящи модели!Yamaha WR 200
Коментар
-
Колега, първо добре дошъл. Второ прочети правилата във форума, които си приел при регистрацията и не пиши едни и същи съобщения по няколко пъти. И накрая питаш за Дерби Сенда и Априлия Пегасо, на което ще ти отговоря, че дербито става за начинаещи, но с пегасото просто не те виждамПървоначално публикуван от dpachedjiev Преглед на мнениеа има ли подходящи мотори ендуро за начинаещи ... от сорта на дерби senda ili apriliq pegaso
С оскъдния бюджет, с който разполагаш е по-добре да помислиш за мотор, който ще бъде по-евтин от към части и поддръжка
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
С този бюджет може да играеш за китаец втора ръка, но тази опция хич не е за препоръчване.
Разгледай по сайтовете какво се предлага но най добре да се напънеш още малко, поне до към 1000...
За каска и други работи май няма смисъл да повдигам въпроса?
Коментар
-
По-добре дербито защото като умре некаде в гората поне е леко ще си го добуташ да вас.Не искам да те обиждам но с тези пари дето имаш не си прави илюзий че ще вземеш читаво моторче.По скоро събери около 1400-1500лв и тогава може да намериш каквото ти трqва а сега си карай скутера.0878424143
0887424150
Коментар
-
Аз сега искам да си взема такова моторче, за да се науча да го управлявам после след 1-2 години може да взема и нещо по-добро ... Просто искам за сега някое евтино моторче; да става за начинаещи и това е ! Е викате дербито е по-добро от минска?Последно редактирано от Helik; 23-05-14, 23:21.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар