Здравейте,първо да кажа,че изчетох доста теми,но все пак ще съм много радостен ако се изкажат няколко опитни моториста..Та случаят ми е следният на 17 годинки съм и искам да се впусна в горите.Дотук съм нямал мотор единствено съм се занимавал с MTB (downhill,спускане с колела и то не толкова много).Тъй като нямам 18 моторът няма да го карам по пътищата,но след прочетеното и липсата ми на опит с мотори смятам да си взема Ендуро,тъй като смятам,че кросовите са твърди рязки и неподходящи за хора като мен без опит и с оглед на това,че Ендуратата са доста по добри в ниските обороти и ще се науча по-лесно.След като поразгледах с оглед на средствата които мога да отделя (до 2500-3000 за мотор) се спрях на Yamaha Ttr 250 като добър стартов модел.Колебая се между 125 и 250,но мисля,че този модел ще пасне добре като за стартиращ.Ще се радвам ако някой даде мнение за друг по-добър начален мотор крос или ендуро,или някоя изгодна обява за такъв тип мотор в момента.Предварително Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор на мотор за начинаещ
Свий
X
-
От: Избор на мотор за начинаещ
Въпреки че не си карал мисля, че ТТР 125 ще ти умалее много бързо, според мен по добре заложи на ТТР 250 ако това са моделите, които си избрал.4-тактов мотор с добри ниски и като цяло спокоен, перфектен за начинаещ.Последно редактирано от Мир0; 12-04-14, 16:39.Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998
-
Сузуки дрз 250, като те се намират много трудно в България. Може да погледнеш др 250, ттр 250, Хонда хр 250, кавазаки клх 250. Като цяло 250 кубиковия клас е добър както за начинаещи така и за напреднали заради добрите ниски и достатъчното сила за да те качи навсякъде. Аз бих се спрял на клх 250 и др 250
Коментар
-
Благодаря за мнението пичове.В момента се колебая между Suzuki Dr 250,Yamaha Ttr 250 и Yamaha Wr F 250.Ако може да ми посочите някакви предимства или негативи на тези модели ще съм благодарен.Мога да постна и конкретните обяви на моторите на които съм се спрял
Моля темата да бъде изтрита!
Коментар
-
Благодаря за мнението пичове.Спрял съм се на Dr 250,Ttr 250 и Wr F 250.Мога да постна конкретни обяви на които съм се спрял ако би помогнало.Ще се радвам ако ми посочите и предимствата и негативите на тези модели и според вас кой е най-добрият.Благодаря и поздрави
Коментар
-
Дай направо обяви, да погледнем за какво става въпрос, макар и на снимка, иначе задължително трябва да пробваш моторите на живо и сам да прецениш, кой е твоя, ако самия екземпляр е читав разбира се.Последно редактирано от Мир0; 12-04-14, 19:11.Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998
Коментар
-
Wr-a го изключи за тези пари ще вземеш някой който ще правиш, а няма да караш. Според мен е добре да се ориентираш към ХР250, ТТР250, хубавото на тях е , че не изискват кой знае каква поддръжка което за теб ще е от плюс, защото ще караш повече и ще придобиваш опит. Успех в покупката и да се похвалиш.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
Коментар
-
Kойто има няколко минути и желание да помогне ще се радвам да отвори обявитеВъпросът ми е ако може да ми препоръчате най-подходящит от изброените или да изтъкнете някакви предимства пред другите на някоя от машините или недостатъци или да дадете мнение за друго Ендуро до (2500-3000лв).Ще бъда радостен да чуя колкото се може повече мнения.Поздрави!
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=689n77
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар