Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новобранец- Сузуки ДР350 или нещо друго?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новобранец- Сузуки ДР350 или нещо друго?

Здравейте, скоро изкарах книжка и мисля да си купувам мотор.
    Търся нещо, което да става за в града и лек офроуд, да не е много тежко, но и да е достатъчно мощно, за да вози мен и приятелката ми на около 100 км, където е селото ми.
    Мисля за сузуки ДР350 и ямаха ХТ350.
    Също се чудя и за ТТ350 или ХР400, но не знам дали не са прекалено хард за каране по асфалт. Моля дайте предложения за марки и модели ,които биха ми свършили работа.
    Висок съм 1.72 и тежа 74кг, а парите ,които съм склонен да отделя са до 2500лв. Предварително благодаря за оказаното съдействие.

От: Новобранец- Сузуки ДР350 или нещо друго?

Насочил си се към правилния клас. 350 - 400cc са много удобни както за в града, така и за гората. Разстояние от стотина километра не е непостижимо, само ще стигаш малко по бавно.
    Независимо на коя марка и модел ще се спреш, най напред гледаи състоянието.

Коментар

Благодаря mendi, вече съм собственик на сузуки др 350 99г. в отлично състояние, закупено от частен собственик в Испания. Изключително съм признателен, че поне един участник във форума ми отговори.

Коментар

Заден калник Сузуки ДР350

Здравейте, наскоро си купих сузуки ДР350 и не намирам заден оригинален калник и задни степенки. Някой може ли да даде съвет? Благодаря

Коментар

От: Заден калник Сузуки ДР350

Първоначално публикуван от sargatanas Преглед на мнение
          Здравейте, наскоро си купих сузуки ДР350 и не намирам заден оригинален калник и задни степенки. Някой може ли да даде съвет? Благодаря
          Само едно нещо не разбрах колега, защо е нужно да пускате нова тема, като може да пишете в съществуващата такава и то отворена точно от Вас
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

От: Заден калник Сузуки ДР350

има калник и други работи бях се засилил и аз да зимам заден калник обаче като се замислих че на второто падане и съм го спукал или шчупил се отказах да давам 180лв някъде там се връзваше със доставката погледни в йбея мисля че преди 2-3 месеца бях гледал калници провери може и степенки да намериш
            Последно редактирано от Helik; 18-04-14, 21:08.

Коментар

Тези неща в повечето случаи са взаимозаменяеми. Поне стъпени ще паснат от повечето модели, не само на Сузуки.
              Калника вече зависи какъв търсиш. Може да му вземеш просто една "кросова" опашка дето стърчи назад като продължение на седалката и да й прикрепиш стойката за номера отдоло. Има и стопчета които пасват перфектно на такива опашки, а като правило тези пластмаси са консуматив така че цените не са толкова зверски - с 40 - 50 евро примерно ще се оправиш.

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
                Тези неща в повечето случаи са взаимозаменяеми. Поне стъпени ще паснат от повечето модели, не само на Сузуки.
                Калника вече зависи какъв търсиш. Може да му вземеш просто една "кросова" опашка дето стърчи назад като продължение на седалката и да й прикрепиш стойката за номера отдоло. Има и стопчета които пасват перфектно на такива опашки, а като правило тези пластмаси са консуматив така че цените не са толкова зверски - с 40 - 50 евро примерно ще се оправиш.
                май така ще направя с калника, че иначе много разправии.

Коментар

Колега, поразчисти си малко кутията със съобщения, понеже не мога да ти отговоря!

Коментар

ок, веднага

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X