Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на ендуро за категория (а1)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на ендуро за категория (а1)

Добър Вечер първо колеги , та да започна с въпроса юни почвам курсовете за А1 (до 125 кубика) толкова позволява категорията и търсих нещо ендуро но не намерих нещо да ми хване окото какво битхте препоръчали на седмица ще изминавам около 500км защото живея на 50 км от софия и трябва да ходя на училище и тренировки във софия и така това няма значение марка имам предпочитание кавазаки защото имам в момента кавазаки ямаха хонда се тая не съм на тема китайци предлага ми китайци просто да се отврати човек ще съм ви много благодарен!!!

Поздрави Йони
    eat my dust

От: Избор на ендуро за категория (а1)

Карай си кмх-а, нали той е за А1 кат.

Коментар

Първоначално публикуван от Emil Manev Преглед на мнение
      Карай си кмх-а, нали той е за А1 кат.
      Здравей Емил нямам намериение да го карам по път също така нямам фар и всичките други работи ще си ми е тук за изгората
      eat my dust

Коментар

С ендуро 125 куб. си загинал по пътя . Вечно ще си закъснял за училище и няма къде да си носиш учебниците и закуската . Ако пък случайно закапе дъжд - краката ще са ти мокри цял ден и си направо за доктор . Изходът ти е само един : скутер 100-125 куб. Китайски никога ! Имаш си голям багажник (даже и каската можеш да сложиш там и да не я разнасяш цял ден ) , под под краката и поддържаш добра средна скорост . И за какво ти е ендуро като си имаш вече едно ?

Коментар

Прав си колега ами мога да си го карам на всякъде
          eat my dust

Коментар

Дайте мнение , колеги спрях се на хусварна 125CM
            eat my dust

Коментар

Колега не че ти се меся-казвам го от личен опит:
              Ако имаш документи на сегашната ти 125-ца-слагай фар и си готов-едва ли ще ти се заядат,че нямаш стоп и т.н.
              Ако пък не можеш да я караш редовно-по хубаво не си взимай нищо 125 !

Ще хвърлиш пари за нещо,което върви най-много 1 идея повече от това,което имаш и живи и здрави след 1 година ще се чудиш какво да го правиш този мотор,когато вече изкараш А2 и искаш да си вземеш нещо сериозно.
              Знам,че усещането е 1 път в 11клас да спреш пред даскало с твой си мотор-гадженца,аверчета всичко тебе гледа,почват се изпълнения това,онова-ЧУВСТВОТО Е 1 ПЪТ,но дали има смисъл от финансова гледна точка.

Аз неотдавна бях като теб-колкото и да ме беше тогава яд (нашите ме разубедиха)-не си взех 2-ра 125-ца,караш си нерегистрираното ендуро из гората и стисках зъби....после посъбрах още пари и с малко късмет се сдобих с нещо наистина сериозно,което сега си карам редовно с А2.

Отново казвам-не искам да ти троша мерака а просто да те накарам да помислиш и за малко по напред -да не казваш тогава -"офф за цената на 125-цата ми + още ХХ лева кво мога да си взема....

П.С.Ендуро/Супермото или скутер-твърдо зад 1-вото !!! : )

Коментар

Първоначално публикуван от Valentin Krasimirov Преглед на мнение
                Колега не че ти се меся-казвам го от личен опит:
                Ако имаш документи на сегашната ти 125-ца-слагай фар и си готов-едва ли ще ти се заядат,че нямаш стоп и т.н.
                Ако пък не можеш да я караш редовно-по хубаво не си взимай нищо 125 !

Ще хвърлиш пари за нещо,което върви най-много 1 идея повече от това,което имаш и живи и здрави след 1 година ще се чудиш какво да го правиш този мотор,когато вече изкараш А2 и искаш да си вземеш нещо сериозно.
                Знам,че усещането е 1 път в 11клас да спреш пред даскало с твой си мотор-гадженца,аверчета всичко тебе гледа,почват се изпълнения това,онова-ЧУВСТВОТО Е 1 ПЪТ,но дали има смисъл от финансова гледна точка.

Аз неотдавна бях като теб-колкото и да ме беше тогава яд (нашите ме разубедиха)-не си взех 2-ра 125-ца,караш си нерегистрираното ендуро из гората и стисках зъби....после посъбрах още пари и с малко късмет се сдобих с нещо наистина сериозно,което сега си карам редовно с А2.

Отново казвам-не искам да ти троша мерака а просто да те накарам да помислиш и за малко по напред -да не казваш тогава -"офф за цената на 125-цата ми + още ХХ лева кво мога да си взема....

П.С.Ендуро/Супермото или скутер-твърдо зад 1-вото !!! : )
                Колега явно не си ме разбрал не да се фукам просто растоянието от моят дом до училището ми е 50 км отделно по софия като се повозия на седмица около 650 км се връзват )
                eat my dust

Коментар

И как ще ги пътуваш тези 100 км на ден с ендуро 125 2Т, че нещо не разбрах? За разхода мислил ли си или ще ти излезе по-евтино да пътуваш за училище с велосипед? Иначе колегите добре са те насочили към скутер, с който да пътуваш на горе-долу такава дистанция, ама това за КМХ-а направо ми изглежда смешно! Ако толкова много държиш на ендуро, то вземи си 125 или 250 4Т, та поне от към разход за гориво да го докарваш до 10 лева на ден
                  SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                    И как ще ги пътуваш тези 100 км на ден с ендуро 125 2Т, че нещо не разбрах? За разхода мислил ли си или ще ти излезе по-евтино да пътуваш за училище с велосипед? Иначе колегите добре са те насочили към скутер, с който да пътуваш на горе-долу такава дистанция, ама това за КМХ-а направо ми изглежда смешно! Ако толкова много държиш на ендуро, то вземи си 125 или 250 4Т, та поне от към разход за гориво да го докарваш до 10 лева на ден
                    Колега, казваш го така все едно не е възможно със 125 2Т едва ли не... Старата 125-чка вървеше със 125-130км , а с 80км на 6-та предавка по асфалт гореше 4.5-5/100, заявявам го най-отговорно, защото съм го засичал не 1 път.
                    П.П. По темата- по-добрият вариант наистина е скутера, заради удобството.
                    Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                      Колега, казваш го така все едно не е възможно със 125 2Т едва ли не... Старата 125-чка вървеше със 125-130км , а с 80км на 6-та предавка по асфалт гореше 4.5-5/100, заявявам го най-отговорно, защото съм го засичал не 1 път.
                      П.П. По темата- по-добрият вариант наистина е скутера, заради удобството.
                      4,5х2,53=11,385 лв или 5х2,53=12,56 лв И това са пътните разходи на ден за един ученик Всички ние сме ходили на училище и знаем с колко пари сме разполагали, а я сега си признай, дали ти имаш в дневните ти разходи по 12 лева за път на ден И като ми кажете 125-цата я държиш на 120-130 км направо ми звучи смешно. И аз съм имал 125-ца 2Т, така че за такива скорости и то не само за момент да ги вдигнеш, а да ги поддържаш, просто не ми се коментира....И накрая, кое му е удобното на тази 125-ца за пътуване
                      SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Вземи си карта за обществен транспорт и си чакай рейса .

Коментар

4,5х2,53=11,385 лв или 5х2,53=12,56 лв И това са пътните разходи на ден за един ученик Всички ние сме ходили на училище и знаем с колко пари сме разполагали, а я сега си признай, дали ти имаш в дневните ти разходи по 12 лева за път на ден И като ми кажете 125-цата я държиш на 120-130 км направо ми звучи смешно. И аз съм имал 125-ца 2Т, така че за такива скорости и то не само за момент да ги вдигнеш, а да ги поддържаш, просто не ми се коментира....
                          Май не си ми прочел мнението, колега... Под "вървеше със 120-130" , имам предвид че толкова беше максималната скорост, НО не виждам нещо смешно дори това една 125-ца, да поддържа тази скорост. Естествено, ако можеш и знаеш как да караш 2-тактов мотор...Но това е друга тема.
                          И накрая, кое му е удобното на тази 125-ца за пътуване
                          Да, очевидно не си ми прочел мнението...
                          П.П. Явно повече ги разбирате тези неща. Аз по асфалт карам рядко и то само за предвижване от точка А до точка Б. За удоволствие от карането по асфалт и дума не може да става при мен.
                          Поздрави!

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                          Вземи си карта за обществен транспорт и си чакай рейса .
                          Както всеки един нормален ученик!
                          Последно редактирано от speedrifter; 18-02-14, 09:37.
                          Yamaha WR 200

Коментар

Я да видим, сега кой е чел и кой не е!!! Според теб, темата за каране по 100 км на ден в гората ли е или по асфалт???Сам казваш, че по асфалт не караш, но се закачаш, кой е разбирач и кой не е А някой помисли ли, тази 125-ца с преход от 2000 км на месец, колко ремонта ще и се направят през сезона??? Личи си, че ти ги разбираш 2Т машините и за да не задълбаваме повече, спирам да пиша
                            SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Не се карайте заради прищевките на малчугана .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X