Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KAWASAKI KDX 200

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KAWASAKI KDX 200

Колеги насочил съм се към един КДХ (и по конкретно този - Какво бихте ме посъветвали? Пръв мотор ми е и ще го ползвам за разходки в гората събота и неделя само. Момчето е написало, че е с ново бутало и цилиндър, което е добре. Като цяло издръжлив ли ще е, че нямам време да го карам да го правят? Ако не става този модел, кое друго бихте ми препоръчали от 2Т в този диапазон до 2К лева(Стругове не ми се карат)?

От: KAWASAKI KDX 200

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8596

Мой приятел има КДХ 200 СР от около 6 месеца....досега няма ядове.Добра моторетка.

Коментар

тези също са здрави ама ти препоръчвом да си вземеш honda yamaxa 4t в гората ще ти е тегаво със 2т ще трябва да го държиш в много високи обороти аз имма yamaxa yzf 250

Коментар

Глупости.
        КДХ-а има страхотни ниски и катери добре.
        А точно УЗФ 250 трябва да го пилиш.

Коментар

KDX-а е супер лек и, има страхотни ниски! Подписвам се с двете ръце...
          Gas Gas ec 250

Коментар

Ако го вземеш,ще се изненадаш и то много приятно!Удобен за каране и има много добри ниски!Катери си идеално!
            カワサキKDX200

Коментар

Благодаря !!

Коментар

Ако е хубав и здрав - взимай го . КДХ-са е най-доброто японско 2т ендуро в класа си .

Коментар

+1
                  Уникални ниски. Само да е в добра кондиция като цяло.
                  Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Здравейте, извинявам се че ползвам на колегата темата, но да не отварям друга... Искам да попитам кой от двата мотора да избера в страхотна дилема съм дали да е КДХ 220 Р или ДТ 200 Р, цените им са почти равностойни, но не знам кой е по добрия като цяло.

Коментар

Вземи по-запазения и по-добре поддържания. Иначе, аз съм за 220R-а..!
                      Gas Gas ec 250

Коментар

Първоначално публикуван от Milen Nikolov Преглед на мнение
                        Здравейте, извинявам се че ползвам на колегата темата, но да не отварям друга... Искам да попитам кой от двата мотора да избера в страхотна дилема съм дали да е КДХ 220 Р или ДТ 200 Р, цените им са почти равностойни, но не знам кой е по добрия като цяло.
                        220 KDX върви повече от DT, но и разхода му е по-голям.
                        Ако търсиш мотор за разходки с малък /сравнително/ разход- DT 200.
                        Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от ИСКРЕН Г. Преглед на мнение
                          Вземи по-запазения и по-добре поддържания. Иначе, аз съм за 220R-а..!
                          + 1 И аз съм на мнението на колегата ! Вземи по-добре поддържания ...

Иначе и аз съм за КДХ 220 , дори чисто визуално седи по-добре , а и от наблюденията , които имам, си е една прилична машина и за разходки и за хард ендуро , пък и на трасе /мотокрос/ се представя не толкова зле !!

А и 20сс , са си 20 !! Все някъде ще са от полза и предимство ! А и мисля ,че в ниските също КДХ-а има по-голямо предимство! - Това са си мои изводи и наблюдения , да не ме ''нападнат'' сега колегите хаха
                          Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X