Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори мотор /за on road/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Втори мотор /за on road/ или??

Първоначално публикуван от Satan Преглед на мнение
    Може би отговорът е Supermoto ?
    По-скоро някое 600-650 кубиково ендуро или повече..
    Нещо от типа Yamaha Super Tenere или ... някоя Africa примерно
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
      По-скоро някое 600-650 кубиково ендуро или повече..
      Нещо от типа Yamaha Super Tenere или ... някоя Africa примерно
      За момента и на мен така ми изглежда... но нека не избързвам, защото разходката тези почивни дни ме убеди, че хубавото ендуро е лекото ендуро... За това обаче в респективната тема...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
        Имаме в града една откачалка дето ходи до Испания с един стар данчов CRM 250 и се върна на ход по асфалта без нито метър off road !
        ... и каза, че бързал много !
        Луда работа !

(туй май трябваше да го пиша в "Общи приказки и простотии" ?!
        Малииии! Трябва да ме запознаеш с тоя пич! Сериозно ли го е направил? Не разбирам защо е мъчил CRM-то така, но явно има какво да каже по темата с пътуванията по асвалт... най-малкото за проблемите които си е докарал с мотора...

Коментар

Та момчета за тоя асфалт бива да има някаква машина.Аз доскоро имах Yamaha V max 1200,хубав мотор но само за асфалт,продадох го и сега си взех XR 650R-също хубава машина,но малко по-малко започва да ме обзема мисълта да си взема и мотор за асфалт.Не че XR-a е лош просто си има мотори направени за в гората и такива за шосе.Най-добре е да имаш два типа мотора(стига финансово да сме добре),днес ти се кара в гората-палиш кроса и в гората,утре пък ти се ходи до Русе,мяташ се на туриста(примерно) и ха в Русе.Няма да лъжа,карал съм и off-road и on-road с и двата типа мотоциклети си имат и хубави и лоши чертии и съм стигнал до извода,че е най добре да има два мотора в гаража,сега събирам за втори,пък събера ли,купувам и това е.
          MX "KRT".....MX KRECUL RACING TEAM....

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
            Еееех!
            Пък аз си мечтая за един чопър с 1200сс двигател поне
            Да си бръмча бавничко по асфалтовите пътища.
            Ето Димитре поне на снимка изпълнявам твоето желание
            Но пък и не забравям ЕНДУРОТО

Коментар

Като гледам на този автопарка му е доста голям!!!
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Хонда дърпа Хонда
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

Колега изпъляваш желанието на МНОГО, АМА МНОГО ХОРА!!! Шегата настрана - снимката е забавна и показателна!!! Пича е на години, но не е забравил за ендурото!!!

Коментар

Да ви кажа чесно доста се чудих дали да си не взема един КТМ супермото,че да си ходя до Пловдив по набързо ама един друг дзвер ми е направил впечатление още от времето когато се лутах по Италия.Ducati 620 i Monster и все си мисля,че ако ще се ходи до Италия след нова година туи ще е.

Коментар

Избор на 1-ви мотор!

Kawasaki Z 750 vs.Honda Hornet 600 S vs.Suzuki Bandit 600

Отскоро ми е влязла една идея за мотор ,но малко ми е трудно с избора. Знам ,че не искам пистов ,а с чопър трудно се почвало казват!?!?!? Имам известен опит със скутер ,но взе да ми омръзва . . .Затова си мислех ,че един турист ще ми е добре като за старт!?!?!? От тези три модела кой бихте ми препоръчали?! Приемам и други предложения!!!
                      Благодаря Ви!!
                      EX Toyota Land Cruiser 120
                      Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

До: Избор на 1-ви мотор!

Малко си объркал форума - тук повечето хора карат говорят за други мотори - ендуро и крос...

Ето какво се избира тук:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=7960

Понеже имам известен опит с шосейни мотори - все пак ще ти кажа мнението си.

От предложенията ти - никое не е за съвсем начинаещ - особено 750-ката. Ще можеш да се крепиш върху тях, но почти сигурно ще усетиш твърдоста на земята.

Според възраста, телосложението, опита и желания стил за каране - може да се препоръча нещо, но не си казал достатъчно.

Ако искаш да се возиш леко - стават и посомените от теб (с 2 на ум). Ако искаш да караш по-сериозно - вземи си нещо по-малко отначало и после се прехвърляй на по-голямото.
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                          Малко си объркал форума - тук повечето хора карат говорят за други мотори - ендуро и крос...
                          Честно и аз се питах дали е правилният форум . . .Ако реши някой може да я изтрие. .

Според възраста, телосложението, опита и желания стил за каране - може да се препоръча нещо, но не си казал достатъчно.
                          .
                          На 33год. 187см. 110кг. не обичам бързите скорости и мисля ,че по-скоро ще се возя отколкото ще карам. Опита ми е почти нулев ,ако не се смята ,че 50цц скутер е опит.
                          EX Toyota Land Cruiser 120
                          Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Първоначално публикуван от SLY Преглед на мнение
                            На 33год. 187см. 110кг. не обичам бързите скорости и мисля ,че по-скоро ще се возя отколкото ще карам. Опита ми е почти нулев ,ако не се смята ,че 50цц скутер е опит.
                            Ами взимаи един голям скутер щом си толкова едричък над 250кб и натискаи,тои по скоро че те вози,че даже и комфортно.Аз често карам на едно приятелче Априлия Скарбео и си е кеф,ако нещеш скутер си вземи Хорнет.

Коментар

До: Втори мотор /за on road/

За начинаещ - Yamaha Virago 535 - перфектен баланс.
                              LZ1VYI --- Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

До: Втори мотор /за on road/

Здравейте, нека и аз да се включа по темата.
                                Нямам опит с мотор извън пътя/не съм се пробвал още, като съм с джипа в гората и Ви гледам как профучавате покрай мен много се кефя, ма мисля да си погледам още малко./
                                А за пътя - карам си Вираго 250 и се кефя ужасно.
                                Мотора е лек, удобен, маневрен и е много подходящ за градско движение.
                                115 кг съм и въпреки това си мисля че ми е достатъчен, дърпа си прилично, извън града може сам човек да си диржи скорост 120-130 без проблем, двама души /аз и жената 90-100. Мисля съвсем прилично.
                                И не на последно място разхода 2.5 -3 л/100. Както изкаш така да го караш пак толкоз.
                                За начинаещ мисля че това трябва да е избора.
                                Успех!
                                VITARA, SAMURAI
                                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                                RENAULT ESPACE QUADRA
                                ...и едно сивикче за града...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X