Здравейте на всички. Та въпроса ми е какъв мотор да си купя искам да карам по гора , байри и т.н. , четох доста , но все още не мога да определя кросов или ендуро ? Някой казват , че кроса е само за състезания и писти , други казват , че става и за гора .. Само искам да кажа , че досега мотор с ръчни скоростна кутия или по точно (крачна) както я наричат не съм карал , само скутерче 50цц автоматик. Бюджетът ми е около 1500 лева на 15 години съм 70 килограма 1.70-5 висок. 1500 Лева е максималната цена която мога да дам. Другият ми въпрос е 4Т или 2Т ? Подръжката на кой мотор е по-лесна Ендуро или кросов и 2Т или 4Т , също така и до колко кубика мотор да взема за да се науча лесно ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Купувам първи мотор ! Помогнете !
Свий
X
-
От: Купувам първи мотор ! Помогнете !
Не си чел достатъчно ама карай модераторите са те пожалили. По-принцип кроса на истина си е за писта ама има хора който си го харесват и разбира се карат в гората друг е въпроса , ако си решил да караш по-екстремно е добре да се насочиш към ендуро мотоциклет ама с тоя бюджет много трудно. 2-тактов или 4-тактов е твое решение защото ти ще го караш кое повече ти харесва. Кросовите мотори са малко по-евтини от ендурата , но пак ти казвам , ако ти се карат пътечки е добре да е ендуро мотора пък и окъснееш ли фара си е голямо удобство.Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !
-
Евтино за подръжка - 2Т ендуро.
Гледай следните модели Honda CRM, Kawasaki KDX, Suzuku RMX.
С малко късмет и пазарлък ще се вместиш в бюджета.Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007
Коментар
-
http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=349
Ако не ти е спешна покупката може да изчакаш още 2 - 3 месеца. Тогава цените падат с по 20 - 30%.
Иначе търси някое Японско ендуро. Да не вземеш да се хвърлиш на някой китаец че ще намразиш моторите за цял живот : )
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар