Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Husqvarna Te 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Husqvarna Te 350

Здравейте! Предстои ми да си купя друг мотор. (Стария ми беше XL 500) Та мога да ми го докарват и от Германия. Видях една Husqvarna Te 350 обаче изобщо нямам представа що за мотор е това. Пише, че е 46 kw 62ps сиг объркал вместо ps e написал kw, разгледах в други сайтове май наистина е така. И искам да питам здрави ли са, подръжката им как е, части намират ли се? Другото което ме интересува е водното охлаждане. Нали няма да загрее в гората ? Xl-a се справяше добре аз нямаше да го продам, но ми дадоха добра пара Малко беше тежичко за мене. На 15 съм 67-68 кг. 1.75 някъде ръст. Тъй като Xl-a e около 30 коня нали няма да ми е голямо Благодаря ви предварително!

Между другото ето ви малко снимки от мотора:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled.png
Прегледи:1
Размер:649.4 КБ
ID:6023239Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled2.png
Прегледи:1
Размер:569.3 КБ
ID:6023240 Ако видите нещо извънредно ми кажете... Аз ще изпратя познат от там да разгледа с някой, който е напреднал с работата. Какво най-важно да кажа на човека да разгледа особено най-много в мотора. Да няма чукане, пушене, друго?

Ето това е текста под мотора незнам какво пише и не искам да преведа с Google Translate, причината вие го знаете.

Ich biete hier meine Husyqvarna TE 350 an da ich keine Zeit mehr habe Sie zu fahren. Sie hat 62 PS vor ca 3 Monaten vorne Links einen neuen Kühler bekommen. Der Vorderreifen ist in einem guten zustand fast neu und der Hinterreifen müsste bald mal gewechselt werden. Es fehtl derzeit eine Zündkerze (daher läuft sie nicht) ist aber für wenig geld und aufwand erneuert, der Kickstarter also nur durch anrollen anzubekommen hinten Links fehlt das Verkleidungsstück was aber nicht so schlimm ist und das brems stück der vorderrad bremse fehlt. Sie hat Papiere und kann also für die Strasse zugelassen werden ist aber zurzeit stillgelegt. Der Motor ist laut meines Erachtens in einem Guten Zustand leuft aber derzeit nicht desshalb keine 100% angabe. Bei weiteren fragen melden sie sich per E-mail.
    Последно редактирано от rashidov; 22-08-13, 20:02. Причина: Малки грешчици :D
    HONDA XR400R (1996) ---> SUZUKI DR250RS (1991) ---> HONDA CR125 (2003)

От: Husqvarna Te 350

Вижте намерих един клип като разгледам да не е същия мотор е мамка му...

Коментар

От: Husqvarna Te 350

Хайде де никой ли не е имал такъв мотор?!?!? :O

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X