Здравейте на всички, тука във форума, знам, че въпроса е зададен много пати, но при мене проблема е че сам със около 135кг и тука във форума няма много информация за такива глигани като мене. Въпроса ми е следния, карал сам Eндуро на приятел, като например Honda CRF 450 които обаче ми беше много рязък и не комфортен но се справях със него, после същия човек си купи КТМ 300 2Т които го карах само един пат но ми беше някак си по удобен не беше толкова рязък, вярно не го карах на пълна бургия но ми беше по лесен за тръгване даже успях от първия пат да го дигна на задна гума, харесал сам си един КТМ 500 Six Days и един GasGas 300 2Т кажете ми кои би по подходящ за новобранец, притеснява ме да не би да са ми двата много мощни но всеки ми вика че сам тежък и че минимум 450 ми трябвал.
И другия ми въпрос е, намерил съм си екип но например за ризница Тhor ххл/3хл пише че е от 90-120кг някакви съвети?
И другия ми въпрос е, намерил съм си екип но например за ризница Тhor ххл/3хл пише че е от 90-120кг някакви съвети?
Коментар