Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новобранец 135кг. избор на мотор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новобранец 135кг. избор на мотор?

Здравейте на всички, тука във форума, знам, че въпроса е зададен много пати, но при мене проблема е че сам със около 135кг и тука във форума няма много информация за такива глигани като мене. Въпроса ми е следния, карал сам Eндуро на приятел, като например Honda CRF 450 които обаче ми беше много рязък и не комфортен но се справях със него, после същия човек си купи КТМ 300 2Т които го карах само един пат но ми беше някак си по удобен не беше толкова рязък, вярно не го карах на пълна бургия но ми беше по лесен за тръгване даже успях от първия пат да го дигна на задна гума, харесал сам си един КТМ 500 Six Days и един GasGas 300 2Т кажете ми кои би по подходящ за новобранец, притеснява ме да не би да са ми двата много мощни но всеки ми вика че сам тежък и че минимум 450 ми трябвал.

И другия ми въпрос е, намерил съм си екип но например за ризница Тhor ххл/3хл пише че е от 90-120кг някакви съвети?
    Последно редактирано от Chinela; 19-08-13, 11:43. Причина: 4 не е буква Ч в българската азбука.

От: Новобранец 135кг. избор на мотор?

Ако наистина нямате никакъв опит с моторите, то съветът ми е твърдо да изберете КТМ 500 Six Days.
    Това не означава, че визирам КТМ срещу Газ Газ, напротив, визирам 2Т срещу 4Т за НОВОБРАНЕЦ.

Коментар

Колега Chinеlа правилно ти е казал, KTM 500 SIX DАYS е твоя мотор! Нямам нищо против GАS GАS даже следващия ми мотор сигурно ще е такъв и точно EC 300 , но 2-тактовия много по трудно се кара и особено за начинаещи.Поздрави и да се похвалиш!
      Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Извинявам се за 4 ката но на лаптопа нямам кирилица. Значи за новобранец по добре 4 тактов доколкото разбирам Ктма които аз визирам е инжекцион, дали ще може да се настрои Мап за новобранец.

Коментар

Колега Chinеlа правилно ти е казал, KTM 500 SIX DАYS е твоя мотор! Нямам нищо против GАS GАS даже следващия ми мотор сигурно ще е такъв и точно EC 300 , но 2-тактовия много по трудно се кара и особено за начинаещи.Поздрави и да се похвалиш!
          Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Vovabg Преглед на мнение
            Извинявам се за 4 ката но на лаптопа нямам кирилица. Значи за новобранец по добре 4 тактов доколкото разбирам Ктма които аз визирам е инжекцион, дали ще може да се настрои Мап за новобранец.
            Много добре знаем какъв е КТМ-а /инжекцион и т.н./, той фабрично си идва запушен, тоест е повече от ПЕРФЕКТЕН за новобранец.
            Още повече, че когато му посвикнете, има огромен потенциал за "отпушване" и настройки....

Коментар

Първоначално публикуван от Vovabg Преглед на мнение
              Колега, неписано правило тук е, че 4Т е за новобранците, а 2Т за профитата Не се притеснявай да стартираш с 4Т, аз още карам такъв мотор и скоро няма да премина в другата категория Като гледам масово колегите си продавам 4Т моторите и скачат на 2Т, защото били по-хард, по-леки и какво ли още не, а 4Т много лесно се карали, не били интересни и т.н. .....
              Относно екипировката, имам едно приятелче с твоите габарити и видя доста зор, докато се оборудва. Жилетка си взе от един магазин в гр.Пловдив, марката и е EVS, като си мисля, че тази марка предлага най-големите размери
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Мерcи за отговорите, значи ясно коЙ мотор ще е. За екипировката в най- лошия случаЙ другия месец ще ходЯ до Швеция и Германия, а там сЪм проверил имат за глигани всички размери. Казаха ми днес, че в еди моторс има панталони за мене, та лека по-лека се ориентирам .То най-големият проблем е жената да я навия.

Бележка от модератор: Моля, внимавайте с правописа.

Коментар

Успех !

Коментар

Мерси на всички, вчера благодарение не ЕДИ МОТОР Център се сдобих със Екип, които днеска се пробваха на полеви условя, много сам доволен като че ли за мене са правени. Мотор вече сам избрал, спазарен само чакам малко постъпления, ян4е днеска след 2 часово каране не очаквах че така ще ме боли всичко.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Endurovlado.jpg
Прегледи:1
Размер:70.1 КБ
ID:5519788

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X