Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на мотор

Добър ден , нов съм в форума, и имам следният въпрос .
    Ставам на 16 години и ще карам М категория, та съм се спрял на 50 цц ендуро, супер мото.Може ли някой да ми даде информация за мотопедите CPI?Също така кой мотопед е най-добър (разгледал съм всички теми в форума за 50цц ендура) в смисъл поддръжка, намират ли се части в България,удобство (ще го карам предимно по асфалт, и много рядко в гората) и т.н.
    Ще съм много благодарен на отзовалите се !!!

От: Моля помагайте !

Колега лично мнение, но по-добре изкарай А-1 категория и си вземи 125 кубиков мотор.

Коментар

Четене му е майката, защото тази тема е дъвкана, дъвкана и почти изтъркана Специално за тези моторчета CDI, Дерби, Джилера, Априлия и Бета е писано най-много
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=167710
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=168081
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=100448
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Да де но.... За CPI-то има много малко информация, а гледам тук в моят регион се продават предимно CPI затова исках малко повече информация (разбрах, че са китайски). А относно А1 категорията не е ли за 17 години?

Коментар

Това, че си разбрал че мотора е китайски, пак е нещо А това означава, да си плюеш на петите и да бягаш далече от тези марки мотори
            Виж тук http://www.bikez.com/brand/index.php?brand=114
            и тук http://motoprofi.com/brandbikes/cpi/index.html
            SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Братовчед ми си взе, C.P.I - по - ГОЛЯМ БОКЛУК от този мотор нямаааааааааааааааааааааааааааа!
              Когато бях на 16, карах Априлия, супермото"2004",50 куб. Беше си добра, но от HONDA,по - добро няма. (това да го знаеш)

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
                Братовчед ми си взе, C.P.I - по - ГОЛЯМ БОКЛУК от този мотор нямаааааааааааааааааааааааааааа!
                Когато бях на 16, карах Априлия, супермото"2004",50 куб. Беше си добра, но от HONDA,по - добро няма. (това да го знаеш)
                Имат ли Хонда супермото/ендуро модел 50 см2?
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Има, моделът e Honda CRE (HM) .Аз по принцип съм се спрял на Априлия рх ,(Хонда ЦРЕ но няма много обяви за тях), Дерби Сендра или Ямаха дт 50 но все още не зная кой е най-добрият вариант . След прочетеното за CPI се отказах от тях . Благодаря ви много за информацията

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Имат ли Хонда ендуро модел 50 см2?
                    М'дАм.
                    Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 12-08-13, 13:47.

Коментар

А сега се сетих, какво мислите за Malaguti XTM 50?? Виждам, че няма много мнения за нея из форума

Коментар

А какво ще кажете и за MotorHispania знам, че е испанско производство,но нищо др. Читава марка ли е?

Коментар

Какво мислиш, за Aprilia 50?

Коментар

От: Избор на мотор

За сега съм чувал много дроби отзиви за Априлия рх 50 и Дерби. Но исках да чуя и отзови за другите марки 50 кубикови мотори

Коментар

От: Избор на мотор

Колега, докато се чудиш сезона ще отлети и накрая 50 кубиковите моторчета ще ти умалеят . За Малагути и Моториспания на дали ще намериш много информация, а може и никаква да не намериш. На дали някой тук е карал такива моторетки
                              SUZUKI DRZ SuperMoto

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X