Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Време е за мотор Kawasaki Kdx или?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Време е за мотор Kawasaki Kdx или?

Здравейте, скоро ще си купувам мотор и искам съвет какъв да бъде той.
    Смятам да отделя 2000 за мотора и обслужването му. Протектори имам (практикувам спускане с колело) и затова ми трябват само ботуши за които мисля да дам около 300лв.
    Харесал съм си Kawasaki Kdx 200/220/250. Какво мислите за този модел и ако смятате че има по-удачен вариант споделете го.
    Имам опит с АТВ 250cc. което ми беше слабо.
    Висок съм 193см и тежа 91кг.
    Божидар Петрунов
    Последно редактирано от nickbochev; 01-08-13, 18:48. Причина: заличаване на линк по искане на автора

От: Време е за мотор Kawasaki Kdx или?

Колега, по мое мнение за Кдх 200-250 сс ще бъдеш твърде висок и тежък, така че ще ти трябва нещо по-голямо. Също така щом казваш, че 250 сс АТВ ти е било слабо, тогава и този мотор бързо ще ти стане слаб Удачен вариант са всички японски машини, КТМ и Априлия, като съм ги степенувал по реда на изброяване. Желая ти късмет
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Ако си фен на KAWASAKI то един KLX300R ще ти бъде перфектен.За тези пари друго добро моторче не виждам.Може би Yamaha TTR250 или Honda XR250,ама всичко е до късмет.Успех.
      DRZ 400S

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=169518
        Мотора не е мой, а на приятел. Ако се притесняваш за мощността, мога само да кажа, че ще те развява като скъсан вестник.
        Yamaha WR 200

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8596

Виж тази тема и ще си направиш сметка.КДХ е страхотен мотор и има достатъчно мощност както казва колегата по горе.Аз карам КЛХ 300 /да уточня че някой не знаят той е 4-такта/ и мисля че за тези килограми ще ти е слаб.
          Успех.
          Кавазаки КЛХ 300 04г
          Кавазаки КХ 65 04г
          Опел Астра 94г
          Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
            Колега, по мое мнение за Кдх 200-250 сс ще бъдеш твърде висок и тежък, така че ще ти трябва нещо по-голямо. Също така щом казваш, че 250 сс АТВ ти е било слабо, тогава и този мотор бързо ще ти стане слаб Удачен вариант са всички японски машини, КТМ и Априлия, като съм ги степенувал по реда на изброяване. Желая ти късмет
            Колега сравняваш ябълки с круши ! 99.9% съм сигурен, че Божидар говори за опит с атв 250 4Т (най-вероятно китайче). Как може да сръвняваме 250 4т китайски двигател сложен на атв с 250 2Т (не китайски) двигател сложен на мотор ! Разликата е в пъти (ако изобщо говорим за някакво сравнение.) 250 2Т ендуро ще го носи като прани гащи и 250 4т да е (стига да не е китайски) съм сигурен че доста време няма да му малее (ако го ползва по предназначение , не да се развява по шосета и черни пътища). Тъй че успех с търсенето.
            Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

+1 За КДХ250 много здрави и приятни за каране мотори. Моя съвет е да пробваш този който колегата ти е предложил и да си прецениш като мощност как ще ти е. Иначе щом са му сменени бутало ако цилиндъра е добре и ремонта е извършен качествено . Този мотор поне 4-5 години само накладки и масла ще трябва да му сменяш ще караш и ще пееш . КДХ-совете се славят , че са трудни за чупене, особено ако са поддържани както трябва. Успех и да се похвалиш

Коментар

Колега,аз карам KDX 200 и съм 95 кг. Мотора върви чудесно и не ме усеща,има много добри ниски обороти,навиваш и той поема.Така,че мисля,че няма да имаш проблеми.Само ще ти кажа,че който го е карал казва,че все едно го е карал цял живот и е страхотен за катерене,а за по-технични пътеки е супер.Мотора не е рязък,но е достатъчно мощен да излезе навсякъде.Това мога да ти кажа за 200 кубиковия!!!И друго не маловажно 200 кубика са SR и R.Разликата им е 10 конски сили,моя е по-слабия.
                カワサキKDX200

Коментар

И друго не маловажно 200 кубика са SR и R.Разликата им е 10 конски сили,моя е по-слабия.

Мисля че не е 10 коня,R e 35,SR 28.

Коментар

Може и така да е.За SR съм сигурен.че е 28 коня за S не споря,но мисълта ми беше,че мотора става за каране!
                    カワサキKDX200

Коментар

Аз същоща карам KDX 200 SR и мога да ти кажа , че е много дабра машина за първи мотор. Много здрав. Излиза навсякъде стига да ти държат гащите и да знаеш как да го караш. Страхотни ниски обороти. Грижиш ли се за него няма да те остави никъде. Мисля че 4ef4o може да потвърди написаното по горе .

Коментар

Благодаря, скоро пускам колелото за продажба,събирам още малко и яхвам KDX.
                        Лека вечер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X