Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при оглед на Kawasaki Kle 500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ при оглед на Kawasaki Kle 500

Здравейте,

Дойде време да си купя пърия мотор - спрял съм се на Honda Transalp или Kawasaki Kle 500. Днес гледах едно КЛЕ, в общи линии в добро състояние, някои неща ме притесняват: има леко омасляване в следните области
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:KLE_500_A7-A12_97-04_1.jpg
Прегледи:1
Размер:182.2 КБ
ID:6016088

Предната гума е за смяна. Задната уж има грайфер, но е с Дот 03 - сиреч и тя. Съединителят отделя високо, дали е въпрос на реглаж или и той е за смяна?
    Моторът е с пробег около 70к километра (2010), четох добри отзиви за този двигател, да се готвя ли за ревизия и на двигателя? Веригата е обтегната, но маркировката е почти на последната възможна позиция. Предполагам и тя трябва да се смени. Задния диск е износен неравномерно. Можете ли да ме ориентирате колко би ми струвата пълната ревизия? Благодаря предварително!

От: Помощ при оглед на Kawasaki Kle 500

На добри модели си се спрял ,аз лично бих избрал Хондата,но и Кавазакито не е по-назад , по-скоро въпрос на вкус.
    Омасляването горе с по-голямото кръгче явно е от изпуснали семеринги на предницата ,а това при тези мотори е изключително трудно до колкото знам. Една ревизия само на предницата ще ти излезе към 50 лева смяна на семеринги 22 лева двете и маслото ще е към 25 лева +- някой лев,абе ще върже 50лв. На по- малкото там няма откъде да има масло възможно ли е да е било грес,че някой слагат на лагерите и може да е излезнала навънка греста . Мен по ме притеснява това с веригата ако е на последната степен оптегната и мислиш за смяната й , по-добре намери някой друг който ще караш доста време преди да тръгнеш да разглабяш (демек ХОНДА)
    П.П. Доста добре изглежда това моторче на снимката сигурно си е и на добра цена.?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X