Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR РАЗЛИКИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• WR РАЗЛИКИ

Колеги , някой може ли някой да ми каже разликите между WR250 R WR250X иWR250f .Оказа се че в представителството на YAMAHA се сблъсках с тотални безхаберници и никаква заинтересованост от страна на мениджера при положение че правя запитване за доста добра оферта за тях.Сигурно нямат нужда да продават нищо.Оферта получаваш след 10 дена ,различна от тази с запитването и крайно не пълна.

От: WR РАЗЛИКИ

Много се дразня на подобни идиоти. Прати едно подробно писмо на по-горно ниво (намери из нета кое е по-главно подразделение за Европа) и се оплачи, че си недоволен от обслужването. Да им свият малко сърмите и ще видиш как бързо ще ти се обадят с готова оферта Мен така ми се обаждаха да се извиняват от едно официално представителство за БГ.
    А иначе wr250x е супермото, F-а си е стандартния 4Т.
    За R-a не съм сигурен ама мисля, че е с хомологация за регистрация (или да е 2Т от близкото минало).
    Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

От: WR РАЗЛИКИ

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
      Много се дразня на подобни идиоти. Прати едно подробно писмо на по-горно ниво (намери из нета кое е по-главно подразделение за Европа) и се оплачи, че си недоволен от обслужването. Да им свият малко сърмите и ще видиш как бързо ще ти се обадят с готова оферта Мен така ми се обаждаха да се извиняват от едно официално представителство за БГ.
      А иначе wr250x е супермото, F-а си е стандартния 4Т.
      За R-a не съм сигурен ама мисля, че е с хомологация за регистрация (или да е 2Т от близкото минало).
      Благодаря ти .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X