Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на мотор 250сс 4т за начинаещ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на мотор 250сс 4т за начинаещ

Здравейте.
    Доста поизчетох и реших ,и да попитам.
    Оглеждам се за някакъв мотор 250сс 4т(това е сигурното). Начинаещ съм(сега с Симсонче бръмча).Ще се кара по черни пътища,пътечки из гората и подобни.
    Далеч съм от разни високопланински преходи, скокове,акробатики и подобни. Да е "по-спокоен",плавен мотор,не някоя резачка.
    Иска ми се да е с стартер(всъщност доколко е чак толкова голямо предимство не съм сигурен). Може би иделаното ще е да е с стартер и с крачна манивела(или както се казва там).
    Имам и въпрос относно плюсовете/минусите на обърнатата предница(така май се нарича когато предните амортисьори са обърнати наобратно).Кое се води по-добро?
    А относно водно/въздушно охлаждане?
    След поразглеждане и четене съм се ориентирал към мотори от типа: Suzuki DR 250(тука се плаша от многобройните модификации),Honda XR 250,YAMAHA TTR 250
    Да кажем към цена 2000-2000+малко

От: Избор на мотор 250сс 4т за начинаещ

Ми ти си се ориентирал , за какво ти е съвет...? И трите са много добри , особено последните две ,но за тези пари , внимавай в какво състояние е , хубавите екземпляри са над 3к.

Коментар

3к. е малко преувеличено за такъв мотор(ако става въпрос за преди 99-00), в нашата група няма 250 4т. над 2000 лв. и досега никой не е имал сериозни проблеми, гледай да е запазено моторчето, да не пуши синьо, да няма "странни" шумове при работа на двигателя и съединителя, и скоростите да са наред. Моя съвет е ХР 250 след 96 г., мисля че е най-добрия избор от 3-те мотора, ако си намериш здрав, но мисля, че те са по-скъпички, а ДР-и и ТТР-и в момента има доста обяви, може да разгледаш. От класа, който си посочил само КЛХ-а е с водно охлаждане.

Коментар

И аз съм за XR-а даже ако може и от 2000г. нагоре още по добре но тогава цената се качва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X