Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хайде и аз да се похваля с новия ми Доминатор.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хайде и аз да се похваля с новия ми Доминатор.

Здравейте на всички. От определено време си търсих ендуро. Гледах какви ли не, изчетох много по темата.
    От начало се бях спрял на БМВ Ф650, обаче след доста дискусии с хора, на които имам доверие реших да си търся нещо японско. Спрях се на Хонда Доминатор 650. 1991г. цена 2200лв. По мотора са сменени накладки, заден диск(не е стандартен а някакъв вълнообразен), продавача ми обясни, че бил спортен. Мотора има позахабени стандартни ендуро гуми, в добавка има и една чисто нова таралежка от зад.
    Като цяло мотора има истински вид, по табло е около 35000км., има си здрави мигачи от зад . Скоро ще постна снимки.
    Сега искам да задам няколко въпроса. 1- Понеже искам да карам с него извънградско ми трябва скорост, обаче мотора е с чисто нови пиньони 50/13 и с тях мисля, че идва малко бавен за пътя. Искам стандартни 47/15. 2- Ще ми трябва и една каса за отзад, да събира поне каската. 3- Съединителя ми се струва, че отделя височко, но БЕЗ да буксува и човека ми каза, че е сменен, така че как да го регулирам правилно?
    4- Ще ми трябват и нови ендуро гуми - да си карам по асфалта.
    Предварително благодаря и се извинявам, че докато го създам така, както искам ще досаждам!

От: Хайде и аз да се похваля с новия ми Доминатор.

Ми честито!
    50/13 са си пиньони само за гората. Можеш да си вземеш един комплект 47/15 или направо 45/15 ако ще движиш предимно по асфалта. Карловските не са лоши, по 60 лева комплекта идват някъде... Да знаеш че най добре с тях да се смени и веригата.
    За каса може да погледнеш търговския раздел. Пусни обява в "купувам", сигурен съм че ще се намери.
    Съединителя - най лесно да си поиграеш с жилото. Направи го да ти е удобен.
    Гуми - дал Господ. Зависи колко пари ти се харчат но със 200 лева можеш да си намериш не лош комплект чисто нови. Може да видиш и втора ръка - ще са още по "тънки".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X