Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT125 или Yamaha DT200 или Aprilia RX 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha DT125 или Yamaha DT200 или Aprilia RX 125

Здравейте колеги,
    след като продадох стария Bandit 600s реших да взема нещо леко удобно и маневрено от клас ендуро, за града и разходки по полетата, но са ми доста непознати тези 2t мотори и реших да попитам за съвет и мнение. Разбира се доста прочетох и отзивите за DT125 са все добри, но въпреки това не успявам да намеря компетентно мнение за DT200 и Aprilia RX
    Моля ако някой може да даде компетентно мнение ще бъда благодарен. Интересува ме усеща ли се много разликата м/у DT125 И DT200 при каране и при ремонти и не на последно място Aprilia RX 125 добър мотор ли е? Как сe намират частите? Сравнен с Ямахата, освен че е по-красив, има ли др. предимства?

Благодаря и нека бирата бъде с вас

От: Yamaha DT125 или Yamaha DT200 или Aprilia RX 125

От трите изброени ,най-добър е DT 200 но мисля, че ще е трудно да се намери читав екземпляр, а и малко въпроса с частите точно за него. Разлика има голяма между 125 и 200. За Априлята нищо лично но мисля, че трябва да я пропуснеш като вариант.
    Силата е нищо без контрол.

Коментар

Благодаря колега, намират се чат пат DT200 на обява. Казваш части трудно се намират... ми ebay да му мисли

Коментар

200 е по-добре от 125 то е ясно. Части има, намират се лесно и голям % от тях са взаимозаменяеми със 125.
        Априлия не ти трябва.
        Yamaha WR 200

Коментар

лошото е че не мога да намеря DT200 след 2005 само 125ци има.

Коментар

Kолеги виждам, че сте доста навътре в тематиката по отношение на Yamaha DT. Моля за малко разяснения. Установих че има няколко модификации на двигателя 125кб а именно 15 и 22 коня. Моля Ви кажете ми в карбураторите ли е разликата на двете машинки и има ли начин да се направи от 15 на 22 коня моторът. Много благодаря.

Коментар

Няма разлики. Тези спецификации в интернет не ги гледай.
              Може да се подобри вървенето с настройки по карбуратора --> съответно и по-висок разход.
              Yamaha WR 200

Коментар

Имам си Yamaha DT 125 2006г. Не успях да намеря 200 . Засега го гледам, като купено куче, но мисля че любовта е въпрос на време )) С ужас установих, че това няма масло в двигателя.... абсурд .... какво си взех. Е поне в скоростите има и това малко ме успокои.
                Благодаря на колегите за съветите и успех в на всички сдобили се със сешоари ))

Коментар

Айде честито, със здраве да си го караш и много безаварийни километри.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X