Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM YAMAHA KAWASAKI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• KTM YAMAHA KAWASAKI

Здравейте колеги, избирам между тези 3 марки КТМ YAMAHA KAWASAKI чисто нов ендуро мотор от тип WR .Ще ви бъда благодарен ако ми дадете някой полезен съвет, най малко какви са класациите на тези марки в световните шамионати.Благодаря !

От: KTM YAMAHA KAWASAKI

ако има някй превърже ик на HONDA ,отворен съм за мнения

Коментар

Първоначално публикуван от niki34 Преглед на мнение
      Здравейте колеги, избирам между тези 3 марки КТМ YAMAHA KAWASAKI чисто нов ендуро мотор от тип WR .Ще ви бъда благодарен ако ми дадете някой полезен съвет, най малко какви са класациите на тези марки в световните шамионати.Благодаря !
      За да участвате в състезания в световните шампионати ли ще го купувате?

Ако отговора е "да", значи нямате нужда от мнението на форума.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Машните дето участват в световните шампионати нямат абсолютно нищо общо със заводските такива дето ние ги караме. В БГ се кара предимно Ямаха, Хонда и КТМ (говоря за съвременни ендура). Зелените и жълтите не са много "модерни" по нашите земи (това разбира се не означава че са лоши). Кажете нещо повече за човека който ще го кара тоз мотор. Къде ще се кара. Какво каране се предпочита : рали или екстрийм? Опит с моторите ? Тук всеки ще си похвали марката, която кара, така че съветите са малко пристрасни. Иначе всеки нов мотор е прекрасен.
        Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Според мен ако вземеш една ВР-ка няма да сгрешиш. По световните шампионати ПРЕДПОЛАГАМ, че най-разпространени са КТМ, защото са голям спонсор, но ако ще караш любителски според мен най-добрия вариянт е ВР. За тези мотори лошо не съм чул. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него

Коментар

Първоначално публикуван от 4ef4o Преглед на мнение
            Машните дето участват в световните шампионати нямат абсолютно нищо общо със заводските такива дето ние ги караме. В БГ се кара предимно Ямаха, Хонда и КТМ (говоря за съвременни ендура). Зелените и жълтите не са много "модерни" по нашите земи (това разбира се не означава че са лоши). Кажете нещо повече за човека който ще го кара тоз мотор. Къде ще се кара. Какво каране се предпочита : рали или екстрийм? Опит с моторите ? Тук всеки ще си похвали марката, която кара, така че съветите са малко пристрасни. Иначе всеки нов мотор е прекрасен.
            По принцип съм на ясно ,че машините са различни.Имах предвид като производител кой се налага в шампионатите , просто като инфо не че ще карам на световно както се изразява колегата по горе.Но знае ли се? .Ще го карам в гората ,рали с тенденция за малко по екстримно след време ,а опита ми е сравнително малък.Благодаря ти ?
            Последно редактирано от niki34; 10-05-13, 15:44.

Коментар

Чувам че КТМ е много актуален в момента ,но само приказки а защо незнам.

Коментар

Зависи кои състезания визираш, но наистина картинката е доста шарена. КТМ-а не е лоша машина, в БГ голям плюс са им пресдтавителствата и доставката на части. От изборените марки те са единствените, които правят 2т ендура и по-големи кубатури (505 и 530-ките), те са и единствените с ендуро инжекцион. Но всичко е въпрос на личен вкус, не може да се каже миродавно коя е по-добрата марка (всеки ще ти каже плюсове и минуси за дадена марка). Истината е да се качиш на всеки, да направиш по едно кръгче и да си прецениш. Всичко опира до правилното и навременно обслужване на машината.
                Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Зависи кои състезания визираш, но наистина картинката е доста шарена. КТМ-а не е лоша машина, в БГ голям плюс са им пресдтавителствата и доставката на части. От изборените марки те са единствените, които правят 2т ендура и по-големи кубатури (505 и 530-ките), те са и единствените с ендуро инжекцион. Но всичко е въпрос на личен вкус, не може да се каже миродавно коя е по-добрата марка (всеки ще ти каже плюсове и минуси за дадена марка). Истината е да се качиш на всеки, да направиш по едно кръгче и да си прецениш. Всичко опира до правилното и навременно обслужване на машината.
                  Това което ми даде като инфо не е малко за мен , така че благодаря ти.

Коментар

Мисля, че от новите 450-ки инжекциони са и Кавасаки, Хусаберг и ЦРФ. Сина ми се влюби в Хъскито след като покара на Гълъбин.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Старая се да се абстрахирам от моите предпочитания и възгледи за какъв трябва да е един ендуро мотоциклет. За това ти давам общи насоки, просто няма универсална формула за най-добър мотор, всичко е супер субективно. Покарай мотори на познати от всички марки и кубатури. Покарай 2т и 4т. Всичко си има плюсове и минуси. В общи линии с първия мотор е трудно да се уцели идеалната концепция за теб. Успех и да се похвалиш после

Коментар

Първоначално публикуван от niki34 Преглед на мнение
                        Страхотна тема Както казва Ники Пънчев "Поздравявам сценаристите" И трите марки са гола вода в световните шампионати по кърлинг, голф, боулинг и прочие, така че няма какво да му мислиш
                        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Мисля, че от новите 450-ки инжекциони са и Кавасаки, Хусаберг и ЦРФ. Сина ми се влюби в Хъскито след като покара на Гълъбин.
                          Кавазакито и Хондата са карбуратори (говорим за ендурото). Берга е ясен, той мисля е първото ендуро инжекция. А иначе казах че ктм са единствените ендуро инжекциони тъй като визирах 3-те марки, за които е питал автора. Но s_s1 е прав, има доста марки които заслужават внимание.

Коментар

Виж в Ютюб, пишеш - MXTV bike review - има десетки клипчета с всички марки и модели. Не че е кой знае какво, ама все пак може да ги поразгледаш.

Коментар

Само не разбирам,какво значение има,кой е спечелил нещо си,като това са хора,които и балканче да им дадеш,пак ще печелят..А ти си купи мотора,който ти харесва на външен вид най-много,друго нещо в твоя случай,едва ли би било фактор,за чисто нова машина..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X