Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при избор на мотор !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет при избор на мотор !

Здравейте,

Мисля до някои друг ден да си купя мотор.В момента имам една 125-ца китаец върши работа но вече не ми прави кефа.Първо се бях спрял на чис крос,много ме радват но като прочетох малко из нета разбрах за скъпата поддръжка и се отказах.Сега съм се спрял на два модела ендуро Хонда Транслап 650 2002, и Априлиа Пегасо 650 2001-2004.Искам вашето мнение за поддръжка,разход,как са откъм окачване и т.н. Благодаря!

От: Съвет при избор на мотор !

Много не точно изразен съвет искаш от нас.
    Разрови се има доста теми за избор на мотор и тогава пусни , веднага бързате да пускате теми , а не четете, но както и да е.
    Къде ще се кара мотора как ще го караш агресивно или за разходки споменал си нещо , но не е точно. Изброил си някой модели , но ако е за гората просто ги отпиши.
    Опита ти само със този китаец ли е имал ли си друг мотор, финансово как можеш да отделяш пари за поддръжка. Какъв е бюджета с който разполагаш. След като ни споделиш тази информация вече можем спокойно да дадем съвети , но така не става. Пускам ти една примерна тема да видиш как човека е изброй всички тези неща. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=163175
    Последно редактирано от Stani WR; 23-04-13, 13:41.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

От: Съвет при избор на мотор !

Прав си ,все пак благодаря

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X