Здравейте оффроуд маняци!
Решил съм до лятото да купя някакво ендуро моторче. Доста четох из интернет пространството и доста по-вече се обърках.
За това се обръщам към вас за съвети. От 5 години си имам скутерче (с което къде ли не съм ходил). На 20г. съм, 183 висок и 93 кила тежък. Опит с такива мотори нямам, но бързо се уча. Първоначално се бях насочил към 600куб. ендуро мотори, но след като покарах малко едно Сузуки Др600 се отказах. Впечатленията ми бяха, че е мощен, но и доста тежък (в някоя по критична ситуация такъв мотор едва ли ще може да се овладява). Сега съм се насочил към 200-450куб. моторчета. По принцип няма значение дали ще е 2т или 4т. стига да не гори по-вече от 6-7/100 и да е достатъчно здрав. Моторчето ще се кара на село и ще се ходи я на река, я на язовир, я на гора и т.н. Не искам мотор за хард оффроуд, а по скоро лек оффроуд и то от време на време. Бюджетът ми е 2000лв. Знам, че за тези пари едва ли ще се намери нещо свястно ноо... Харесал съм няколко модела и искам вашето мнение за тях - Yamaha Dt/Xt/TTR, Honda Xl/Xr и Kawasaki Klx/Kdx. Всякакви мнения и съвети са добре дошли. Благодаря!

Коментар