Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет при покупка на мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет при покупка на мотор

Здравейте на всички. Решил съм се да си купя ендуро, бюджета ми е до 2500 лв. Въпросът ми е за тези пари може ли да си намери нещо свястно, не после да си троша главата с ремонти. Искам да е нещо от 250 до 400 кубика, мотора повече ще го карам в гората и от време на време ще го карам по пътя. Харесват ми моделите на Хонда ХР и Ямаха ТТР. Приемам всякакви съвети.

От: Съвет при покупка на мотор

Насочил си се към точните модели , само бюджета ти е малък за някой здрав екземпляр.
    Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Мисля че с този бюджет спокойно може да си намери запазено моторче, особено ТТР-и, в момента има доста обяви.

Коментар

Гледам ги но и много не коректни продавачи има. Казват, че мотора е много добър нямал забележки и като отидеш, пълна кошница или окачване или нещо по скоростите им има, някой не дават и кръгче да направиш... Вече започвам да се отчайвам тук в България гледат само да си пробутат боклуците, път ти се чуди как да го оправиш. Не знам дали да не търся нещо в чужбина, например Англия. Качвал съм се на КЛХ 600 и Доминатор но са ми тежки, иначе доста вървят.

Коментар

В нашата група е единия ТТР от обявите, мотора е перфектен, човека оправя на цялата група АТВ-тата и моторите и неговия си го гледа, като малко дете, но лошото е, че е само с фактура, не може да се регистрира, но все пак ако имаш интерес ще ти дам телефона му.

Коментар

Така е колега,80% от обявите за мотори крос или ендуро са за скраб.Аз също съм от хората ,които се оглеждат за мотоциклет.Ако излезе нещо в приличен вид изчезва за един или два дни.С две думи докато се организираш и някой от региона на продажба вече му се радва.Разрови се във форума,има колега от форума със хубави машинки- регион Карлово може и да има нещо като за тебе/две сузукита др 250 и една хубава хонда хр 250 май мернах някъде.

Коментар

Напълно съм съгласен с теб. За да попаднеш на добър мотор продавача трябва да ти е приятел/познат за да ти каже от какво се нуждае мотора. Нали за това се продава, да се отърве от него . Както каза ти, има и хубави мотори но изчезват много бързо, а и не мога да пътувам всеки път когато излезне нова обява. Дано си намеря нещо по-скоро да бръмча из гората, че не се издържа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X