Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CR 250 или Ktm EXC 200 след 2000 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Honda CR 250 или Ktm EXC 200 след 2000 година

Ще се кара само в гората.Кой да предпочета и защо?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=5&act=4&adv=51363533103026239&f1=details&slink=2ivokm

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2ivokm

От: Honda CR 250 или Ktm EXC 200 след 2000 година

На първо място пробвай и двата и виж кой ти е по-удобен.
    След това виж по-запазеният.
    И на трето ако наистина ще преобладава ендурото в карането си потърси ендуро мотор.
    Успех в избора.

Коментар

Хондата,като и гледам новата верига и как е разпъната от едната страна бих я забравил на твое място,а и не е 2001 а е 96 сигурно!За гората КТМ-а,ще е къде,къде по благ мотор.

Коментар

Въпреки, че някои колеги ще кажат, че годините не са най-важното нещо за един мотор, а и аз ще се съглася с това, мога да подкрепя мнението на qnis.Тая хонда в никакъв случай не 2001г., така че започни от там и стигни до извода, доколко е коректен продавача. Виждам, че някои неща по нея са преправяни, което е нормално за такъв клас мотор, но когато използваните части не са оригинални, а заместители, то това говори за общото му състояние и за качеството на ремонтите, които са правени Успех
        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

И по какво познахте, че не е 2001г. Кога започват да правят алуминиева рамка на този модел. Също така това, че веригата е докрай нищо не значи. Колкото е по назад задната ос то толкова по трудно се вдига на задна гума....
          EXC TPI 2019

Коментар

Едно от недоразуменята по този мотор е начина по който е опъната веригата. Оста не ляга болта който всъшност регулира колко да е обтегната веригата. Но така е преценил продавача, така кара.

Годината на тези хонди е сравнително лесно да я хванеш. Ето този е пъвия модел с тази рама от 97г:

Ето я и втората генерация:

И като бонус мога да спомена че след 03 рамата също се променя и се вижда лесно на снимките.

Не съм започнат дали на хондите може и по други чаркалаци да се разпознава. На някой години от КТМите освен по рамата може да ги разбереш и по цвета на рамата или предницата, наличието на разни други бланки и т.н.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
              И по какво познахте, че не е 2001г. Кога започват да правят алуминиева рамка на този модел. Също така това, че веригата е докрай нищо не значи. Колкото е по назад задната ос то толкова по трудно се вдига на задна гума....
              Той Ванко добре го е показал и обяснил,та да по тва го познах и погледни болта за рапъване,колко недъгаво е оставен,смятай тоя как си гледа мотора..

Коментар

Ванко много добре го каза, че тези започват от 97 а не от 96. Това с болта отново нищо не значи, така си е преценил и така си кара. По такива неща не може да се вадят изводи за състоянието на мотора. Защото знам няколко човека които са си пуснали обяви на мотоциклетите и снимките не са актуални.
                EXC TPI 2019

Коментар

...Изобщо не ми се спори с теб,ти си знаеш винаги твойто,се едно ми е на мен,ако иска да го зима,за мене тоя мотор е гробница!И за няква примерна година,дет съм казал,че просто не е 2001 незнам кво толко,че съм писал 96 не 97....,защото знам,че тоя с тая рамка е мн по-ретро от 2000,аз не съм екциклопедия за мотори,ако ти си!НЕ ме вълнува коя год е точно,а че НЕ е 2001!!!И продължавам да твърдя,че тва с болта е супер недъгаво изпълнение,което говори за цялостното отношение към машината.
                  Последно редактирано от qnis; 30-03-13, 18:10.

Коментар

А относно тва пък със снимките дет казваш,пак си е тъпотия в 21век,две снимки да не сложиш на мотора,както си изглежда в момента,абе несериозна работа според мен,ама за това има 2 и 200,различни хора,различни мнения...За това харесвам форума и пиша,защото има база за сравнение,неща дет на мен ще направят внечатление,на теб няма и обратното.Не искам да го обръщаме на спор,защото е смешно направо,дай се разбереме да караме,аз днеска скъсах верига и съм леко тъжен та за тва така агресирам

Коментар

Абе, как въобще може да сравнявате тия два мотора, за каране в гората. Цр-а за гората не става, всъщност ако си мазохист-може. Да не говорим, че тоя гроб е около 97-8г.
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                        Абе, как въобще може да сравнявате тия два мотора, за каране в гората. Цр-а за гората не става, всъщност ако си мазохист-може. Да не говорим, че тоя гроб е около 97-8г.
                        Е и аз тва казвам

Коментар

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
                          Ванко много добре го каза, че тези започват от 97 а не от 96. Това с болта отново нищо не значи, така си е преценил и така си кара. По такива неща не може да се вадят изводи за състоянието на мотора. Защото знам няколко човека които са си пуснали обяви на мотоциклетите и снимките не са актуални.
                          Колега, отдавна си във форума и много пъти даваш точни мнения, но се чудя защо толкова често си на "въпреки" ??? Толкова хора написаха, че поради ред причини тоя мотор не става, а ти пак си на "кестерме" Зарови томаховката и гледай напред, фактите са си факти
                          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Мотора на обявата "Хондата" е 2000 година от 96-2001 няма промяна в двигателя след 2001 почват електроните клапи и изцяло променен двигател. Имам същия и мога да ти кажа че с подходящи настройки става за гора, агресиван е зависи от стила ти на каране. Най-добре пробвай и 2-та мотора и сам ще разбереш кой е за теб

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                              Колега, отдавна си във форума и много пъти даваш точни мнения, но се чудя защо толкова често си на "въпреки" ??? Толкова хора написаха, че поради ред причини тоя мотор не става, а ти пак си на "кестерме" Зарови томаховката и гледай напред, фактите са си факти
                              Защото не мога да си обясня как по няколко снимки решавате, че мотора е пълен боклук, собственика не го е поддържал.......

Второто мнение в темата е най точно.
                              Разтегнатата верига въобще няма да я коментирам. Въобще има ли разтегната верига или просто е много дълга Според мен веригата е дълга и няма нищо разтегнато в нея.
                              Томахавки няма.
                              EXC TPI 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X