Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Aprilia RX 50 - въпроси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Aprilia RX 50 - въпроси

Здравейте колеги, та както се разбира от заглавието съм си харесал Aprilia RX 50 с кит 75 кубика. Мотора ще се ползва за разходки из гората както и за града. На 15 съм и тази година правя 16 години. Не разбирам много от мотори и искам да ви попитам какво трябва да гледам при покупката. Прочетох закачената тема, но все пак искам да ви попитам за по-специфични места, на които трябва да обърна внимание. Благодаря ви предварително!

От: Aprilia RX 50 - въпроси

Аз миналата година имах Априлиа RS50,пистовия вариант на RX, и повече тази грешка да си купя априлиа,няма да направя.Да започна с това че части за тези мотори се намират много трудно,на мен ми бяха заминали всичките гарнитурни по двигателя(вкарваше вода в цилиндъра и цикаше масло),поръчах ги в представителството на Априлиа(едни месец чакане до де дойдат).Хубаво оправихме двигателя,но ето че взе та карбуратора се скапа,мотора прекъсваше и не ставаше за каране,този път намерих в един сайт този карбуратор за 130лв. и вече към средата на лятото взе та и задната спирачка се прецака(оправих и нея) и накрая го продадох със загуба от над 1000лв.-Купих го за 2300+ремонт 700лв. и го продадох за 1800.А това беше модел 2008г.Като заключение ще кажа само абсолютни боклуци,скъпи и трудно намиращи се части,лесно се чупат и за 50кубика изобщо ама изобщо не си заслужават нервите и парите.Зарежи тази априлиа и изобщо не се обръщай назад!!!

Коментар

Колега по-добре си вземи 125-ца.

Коментар

Здравейте колеги, мотора е в мен вече. Кита е на Top Performance, максималната му скорост е около 100-110 km/h, което дори е много за "мотопед". В момента е с някакъв "спортен" филтър и искам да ви попитам какъв спортен е добре да купя?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X