Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Ямаха ТТ 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покупка на Ямаха ТТ 600

Ще ходя от София до Пазарджик да гледам мотора в събота.Мотора на снимки изглежда много добре, но не мога да се доверя само на тях.Само с манивела е,без стартер. Неразбирам много, но все пак си имам малко на хабер.Ако може да ме насочите по точно какво трябва да гледам и на кое да наблегна най-много ще е добре.Ще се радвам много, ако някой може да отдели от свободното си време в събота и да дойде с мен на огледа.Вие е сте доста по-компетентни и с по голям опит и ще можете да ми помогнете при избора. Ето това е мотора: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2avocn . Благодаря предварително

От: Покупка на Ямаха ТТ 600

Гледам че има номер,трябва да има голям и малък талон,ако ти го дава само с малкия бягай на далеч,другото което ме съмнява е,дали отговаря мотора на снимката действително на мотора който се продава,защото цената малко ме съмнява,свържи се с продавача и поискай още снимки освен тези,примерно да ти снима двигателя по от близо,правят измами крадат снимки на читави мотори и си ги лепят за техни.Иначе когато отидеш на място двигателя сам ще ти подскаже дали това е твоят мотор,трябва да работи спокойно,без чукания и плякания,от ауспуха да не излизат катрани,маслото трябва да е бистро,да няма течове по двигателя,скоростите да се включват нормално.Общо взето това е.

Коментар

От: Покупка на Ямаха ТТ 600

Мотора от снимките изглежда добре и заслужава внимание, но това което си мисля е, че цената му е такава, защото не са му оправяни документите и ще удариш на камък с тях Желая ти успех и дано не съм прав
      SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X