Здравейте,колеги предстои ми купуване на втори мотор и съм се спршял на Хондр ата,но като кажа ме попитат на каква марка съм се спрял и им кажа Хонда и само се изсмиват и ми казватчe,това не е добър избор защото 1-рво постоянно чупели клапаните и 2-ро много твърно возели и не ставали за ендуро каране.А аз искам да мога да карам и ендуро и на писта така яе сега моля вие да ми кажете дали тези неща са верни ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за CRF250-R
Свий
X
-
От: Въпрос за CRF250-R
Първоначално публикуван от mishogm Преглед на мнениеЗдрасти,
Аз карам ендуро с CRF250R и промените по мотора направени от мен са:
- стоманени клапани
- по тежък маховик
Нямам никакви проблеми с този мотор за ендуро.
Недостатък е само липсата на стартер.
Коментар
-
Ами аз нарочно съм писал темата тук ,защото мотора ще се кара на ендуро .Ако го карах на писта щях да я напиша в разделът за мотокрос.Защото има голямо влияние над двигателя относно това как го караш ендуро или крос.И до колегата "mishogm" мерси за информацията ще ги имам тези подобрения напредвид като правя ремонтАко съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GAZ_UAZ Преглед на мнениеПо твоята логика аз карам мотокрос!
Сори за спама!
Думата ендуро означава издръжливост,карането по черен път аз не мога да го призная за издръжливост.
А ето и думичката мотокрос,сама подсказва мото-крос.Последно редактирано от hristo jivota; 05-03-13, 16:48.
Коментар
-
Мотоциклет се кара лесно, докато паднеш след това вдигането е по-трудно, а още по-трудно е паленето с манивела/ритач. И така следващото падане е на квадрат. Ииии... моя мотор до сега не е хвърлял водата, аз винаги го изпреварвам.
Добре че има вълшебен бутон.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Е аз от този първия клип разбирам Хард ендуро.А от втория разходка по пътя
.Имам предвид ,че ще го карам в гората и пътя както карат в 2-рия клип а нещо като Гранд буркан-Енина.Малко се оплетох но се надявам да си ме разбрал
Ако съдбата ти затвори вратата,влез през прозореца!
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеАз мисля че тук не става въпрос за какво става,защото може да се използва за супер-мото,за чопър,за стънт и още други мото дисциплини.Има си раздел мотокрос и по правилно е там да се постави темата за да може да има някакъв ред.
Тези снимки съм ги правил АЗ, но мотокрос писта никъде не видях, твоя а го пусна от тук, а си стегнал пак трабантчето...... ;0
Замалко да забравя, дори участва и на световното по мотокрос в Австрия, но там му викат ЕРЗБЕРГ мотокрос.
Последно редактирано от Chinela; 05-03-13, 18:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеИце, Мишо69 кара същият мотор, от 6-7 години не е пропускал състезание, медали и купи бол, дали кара мото-крос според теб???
Тези снимки съм ги правил АЗ, но мотокрос писта никъде не видях, твоя а го пусна от тук, а си стегнал пак трабантчето...... ;0
Замалко да забравя, дори участва и на световното по мотокрос в Австрия, но там му викат ЕРЗБЕРГ мотокрос.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар