Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ktm 450 EXC

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ktm 450 EXC

Здравейте колеги искам да си взема този мотор http://prikachi.com/images/696/5920696k.jpg или този http://prikachi.com/images/693/5920693D.jpg WR 426 ili WR 450 по принцип ме кефят повече ктм но сам чувал че много хвърлят водата един приятел го има само че неговия е ктм 525 EXC и мотора варви яко няма общо с WR освен това WR малко забиват при ряско подаване на газ а при ктм това го няма но WR пак не хварля водите направо незнам кое точно да избера какво точно да избера моляви дайте ми някав съвет Благодаря ви предварително

От: Ktm 450 EXC

Вземи този който е по читав и който повече ти е по удобен.....
    Аз бих взел ВР 450. Забиват тези които са пипани от пишман майстори.
    EXC TPI 2019

Коментар

Колегата по-горе ти е казал.Пробвай и двата.Вземи този,който ти пасне на каране.Ако е WR да е 450.Нито Ямахата нито КТМ-а трябва да "забиват",просто нещо не е наред с мотора.Ако не разбираш си вземи някой,който има представа,когато гледаш мотор,защото после ремонтите не са никак евтини.

Коментар

аха ами това че ктм загрява при вр няма такова нещо кажето нещо и за ктм искам читав мотор и да катери здраво

Коментар

Единствено YZ 250F забива при много рязко подаване на газ от ниските обороти, но и това се дължи на центровка.
          EXC TPI 2019

Коментар

Първоначално публикуван от KtM_07 Преглед на мнение
            ... ктм но сам чувал че много хвърлят водата ... WR малко забиват при ряско подаване на газ...
            Тц ! Нито едното е вярно ,нито другото ! Тия неща се отнасят за мотори ,не добре поддържани и с неправилни настройки ... обикновено вследствие на намесата на некомпетентни лица . Гледай състоянието на мотоциклета , настройките на окачването (важно е ) , ергономията (както е писал по-горе чавето) .
            "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

аха стана ми ясно мерси много за отговорите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X