Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kawasaki KDX 125 94г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kawasaki KDX 125 94г

Искам да попитам за Kawasaki KDX 125 94г струва ли си да си взема искам да го карам навскаде най-вече по поляни.А ако имате предложения за друг мотор до 2000лв казвайте.
    от кал не се пази:)

Митков щв те осведоми по въпроса най-добре. Никога не съм карал 125. За мен малкото кубици носят малко килограми, зависи колко тежиш.
    Хайде, Митков, кажи нещо по въпроса
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

то момчето и на лични съобщения ми писал та му отговорих
      няма проблем тва моторче си е много хубаво па и кила носи да ти кажа
      миналата година един точно с такова над 90кг тежи на откриването като го гледах как излиза нагоре на фенера направо като ракета чак и аз се изненадах само че беше с ауспух фмф американски иначе всичко стандартно.и точно кдх125 беше може и да става въпрос за същия щото те ги няма много много в българия
      с много молко тунинг тоя мотор може да се направи да върви като кросак още повече че от кх модела много неща могат директно да се прехвърлят

Коментар

уважаеми wheel пиши спокойно в форума
        иначе ако всички си говорим само на лични съобщения няма да има форум
        видях че си ме питал важна ли е че тоя кдх за който ти разправям бил с фмф ауспух
        да ти кажа не че е толкова важно просто леко повдига мощтността и подобрява работата на двигателя ,освен това фмф ауспусите за 2т мотори са никелирани и придават по добър външен вид на мотора оргиналния ауспух на кдх са е направен двупластов като между двата пласта има шумоизолиращт материал за да работи по тихо мотора докато фмф а си е от лист ламарина като на кросаците и от там придава на звука това специфично "звънене" което толкова много се харесва на 2т привържениците при това е и много по лек от оригиналния
        оригиналния обаче също може да се направи така просто се разрязва на две места и вътрешният слой се изкъртва с стария добър ЧУК и отвертка след което се заваря отново.
        модела кдх е "култов" в щатите така че можеш да намериш много подробно описание даже с снимки на гореописаната операция в сайт
        който се казваше JUST KDX или нещо подобно пусни в търсачката подходящите думи и ще го намериш

Коментар

А да предложите нещо за около 2000лв
          от кал не се пази:)

Коментар

имам ДР 250 четеритактов за тия пари много добро моторче

Коментар

wheell, Др-а е много хубав мотор, преди да го взема си мислех че 250 куб. четиритактов двигател е вятър работа, но в последствие съм много доволен от избора си, защото не е толкова претенциозен като поддръжка, дърпа си прилично в ниските обороти и по-лесно ще качваш стръмни кални баири
              Вземай ДР-а
              No bike - no fun!

Коментар

Това дето пише Митков за резането и къртенето с чука лично съм го правил,като ефекта наистина беше много добър.Още повече ако се изтърбуши и заглушителя .Така че драги wheel ако вземеш този мотор и направиш въпросните подобрения ще си доволен.Модела KDX е добър и с окачването и с разположение на центъра на тежеста.А пък ако е правен за Канада е още по-добре.Успех!
                "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                MG Racing Team

Коментар

Митков, приличен ли е ДР-а че един приятел искам да приобщя и си търси мотор? А той е 90кг.-малко е тежичак май?

Коментар

бе мотора е повече от приличен
                    поне според мен.
                    и сигурно няма да ми повярвате но е на 6270км РЕАЛНИ
                    само дето беше стоял явно на някое японско пристанище малко повече време и беше поръждясал.
                    Но сега го боядисаха и стана като нов
                    даже му сложих ЧИСТО НОВ преден калник от за ямаха YZ-f син който много си пасна с синьото на рамата и седалката и стана много готино моторче
                    лично аз не знам друг мотор на толкова малко километри и на такава цена
                    но не искам да го прехвалвам
                    идете и го вижте оставихго в магазина на бучака да се продава

Коментар

абе малко ще да ни е далеч този магазин май, къде е? да имаш снимки?

Коментар

днес си взимам дигитален фотоапарат ще гледам другата седмица да пусна снимки

а магазина е като влизаш от димитровград в хасково вторият сфетофар в ляво и на 100м пак в ляво ще го видите

Коментар

В момента сам на работа такече на бързо да ти каша.Kawasaki KDX 125 са много хубави мотори само че изискват много, много гриши ,като да се карат с най скъпото масло, редовно да се почистват и най вашното те идват с power valve които се задръства и саздава проблеми. Ако искаш повече информация ме каши.

Коментар

До: Kawasaki KDX 125 94г

Колеги решил съм да си купя kdx 125, може ли дами кажете нещо повече за този модел на kawasaki? Главно ме интересуват цените на частите и дали прави често проблеми Забелязвам, че в мобиле има доста такива екземпляри за около 1500 лв. според вас тази цена достатъчна ли е за един що годе читав мотор от този модел?
                            Благодаря предварително!!!

Коментар

До: Kawasaki KDX 125 94г

Хубави моторчета са.
                              Най-важното е да попаднеш на гледана машина и тогава дълго време ще те слуша безпроблемно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X