Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не знaм какъв мотор ми трябва ..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Не знaм какъв мотор ми трябва ..

Здравейте.
    Аз съм на 15, тежа 70 кг имам 3 години опит с ендуро машини. Сега мисля, че искам кросов. Т'ъ искам да ми предложите някакъв. Искам да ми споменете и за поддръжката и какви пари ще ми трябват имам около 2500 лв . Гледах в мобилето за прицакани ямахи юз 426 дет само 5 скорост не работи.. или пък някаква 125ца или 250 4т ендуро ама не се намират такива до такава цена.. та моля да ми помогнете СПЕШНО е сезона наближава...

От: Не занм какъв мотор ми трябва ..

Първоначално публикуван от lubo945 Преглед на мнение
    Здравейте.
    Аз съм на 15, тежа 70 кг имам 3 години опит с ендуро машини. Сега мисля, че искам кросов. Т'ъ искам да ми предложите някакъв. Искам да ми споменете и за поддръжката и какви пари ще ми трябват имам около 2500 лв . Гледах в мобилето за прицакани ямахи юз 426 дет само 5 скорост не работи.. или пък някаква 125ца или 250 4т ендуро ама не се намират такива до такава цена.. та моля да ми помогнете СПЕШНО е сезона наближава...
    Виж сега... на така поставен въпрос, няма кой да ти отговори!
    "Искам нещо, но не знам какво?"
    Първо ползвай търсачката на форума, ще откриеш страшно много теми като тази, която си пуснал и ще ти се изяснят много неща.
    3 години опит с ендуро машини- ако си карал Дерби 50 или нещо от сорта, ще ти кажа, че това няма нищо общо с истински мотор и Yamaha 426 определено не е за теб!
    До 2500 може да намериш читав мотор, но не знаеш какво искаш... Като решиш какъв мотор ти трябва 2т ли, 4т ли , ендуро или крос, напиши си решението и може да получиш насока към марка, кубици и т.н.
    Yamaha WR 200

Коментар

От: Не занм какъв мотор ми трябва ..

Също така прецени и колко пари можеш да отделяш за подръжка. По-новите и мощни изискават по-скъпа подръжка.
      Hyundai Galloper 3.0 V6

0885 44 60 16

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X